1
TÍTULO: Food Processing and Risk of Crohn's Disease and Ulcerative Colitis: A European Prospective Cohort Study
AUTORES: Meyer, Antoine; Dong, Catherine; Casagrande, Corinne; Chan, Simon S. M.; Huybrechts, Inge; Nicolas, Genevieve; Rauber, Fernanda; Levy, Renata Bertazzi; Millett, Christopher; Oldenburg, Bas; Weiderpass, Elisabete; Heath, Alicia K.; Tong, Tammy Y. N.; Tjonneland, Anne; Kyro, Cecilie; Kaaks, Rudolf; Katzke, Verena A.; Bergman, Manuela M.; Palli, Domenico; Masala, Giovanna; Tumino, Rosario; Sacerdote, Carlotta; Colorado Yohar, Sandra M.; Sanchez, Maria Jose; Grip, Olof; Lindgren, Stefan; Luben, Robert; Gunter, Marc J.; Mahamat Saleh, Yahya; Boutron Ruault, Marie Christine; Carbonnel, Franck; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: CLINICAL GASTROENTEROLOGY AND HEPATOLOGY, VOLUME: 21, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS