Jose Paulo Cabral Sousa Silva
AuthID: R-002-06F
1
TÃTULO: Quercus suber Bark as a Sustainable Source of Value-Added Compounds: Experimental Studies with Cork By-Products Full Text
AUTORES: Rego, Liliana; Mota, Sandra; Torres, Ana; Pinto, Claudia; Cravo, Sara; Rocha e Silva, Joana; Pascoa, Ricardo N. M. J.; Almeida, Agostinho ; Amaro, Filipa; Pinho, Paula Guedes ; Cidade, Honorina ; Silva, Jose Paulo; Lobo, Jose Manuel Sousa; Almeida, Isabel Filipa ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FORESTS, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
AUTORES: Rego, Liliana; Mota, Sandra; Torres, Ana; Pinto, Claudia; Cravo, Sara; Rocha e Silva, Joana; Pascoa, Ricardo N. M. J.; Almeida, Agostinho ; Amaro, Filipa; Pinho, Paula Guedes ; Cidade, Honorina ; Silva, Jose Paulo; Lobo, Jose Manuel Sousa; Almeida, Isabel Filipa ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FORESTS, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
2
TÃTULO: Flow behavior under shear cell analysis of two HMPC grades Full Text
AUTORES: Salustio, Paulo J.; Pais, Beatriz V.; Malta, Teresa; Nunes, Telmo; Silva, Jose P. Sousa e; Costa, Paulo J. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: POWDER TECHNOLOGY, VOLUME: 430
AUTORES: Salustio, Paulo J.; Pais, Beatriz V.; Malta, Teresa; Nunes, Telmo; Silva, Jose P. Sousa e; Costa, Paulo J. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: POWDER TECHNOLOGY, VOLUME: 430
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Flow behavior under shear cell analysis of two HMPC grades
AUTORES: Paulo J Salústio; Beatriz V Pais; Teresa Malta; Telmo Nunes; José P Sousa e Silva; Paulo J Costa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Powder Technology, VOLUME: 430
AUTORES: Paulo J Salústio; Beatriz V Pais; Teresa Malta; Telmo Nunes; José P Sousa e Silva; Paulo J Costa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Powder Technology, VOLUME: 430
4
TÃTULO: Characterization of freezing effect upon stability of, probiotic loaded, calcium-alginate microparticles
AUTORES: Sousa, S; Gomes, AM; Pintado, MM; Silva, JP; Costa, P; Amaral, MH; Duarte, AC; Rodrigues, D; Rocha Santos, TAP; Freitas, AC;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Food and Bioproducts Processing
AUTORES: Sousa, S; Gomes, AM; Pintado, MM; Silva, JP; Costa, P; Amaral, MH; Duarte, AC; Rodrigues, D; Rocha Santos, TAP; Freitas, AC;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Food and Bioproducts Processing
INDEXADO EM: Scopus