Maria Paula Carmona Abreu Azeredo Malheiro Girao
AuthID: R-002-AAN
1
TÃTULO: Building capacity in risk-benefit assessment of foods: Lessons learned from the RB4EU project Full Text
AUTORES: Ricardo Assuncao; Paula Alvito; Roberto Brazao; Paulo Carmona; Paulo Fernandes; Lea S Jakobsen; Carla Lopes ; Carla Martins; Jeanne Marie Membre; Sarogini Monteiro; Pedro Nabais; Sofie T Thomsen; Torres, Duarte ; Silvia Viegas; Sara M Pires; Geraldine Boue;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 91
AUTORES: Ricardo Assuncao; Paula Alvito; Roberto Brazao; Paulo Carmona; Paulo Fernandes; Lea S Jakobsen; Carla Lopes ; Carla Martins; Jeanne Marie Membre; Sarogini Monteiro; Pedro Nabais; Sofie T Thomsen; Torres, Duarte ; Silvia Viegas; Sara M Pires; Geraldine Boue;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 91
2
TÃTULO: RiskBenefit4EU – Partnering to strengthen Risk‐Benefit Assessment within the EU using a holistic approach
AUTORES: Paula Alvito; Roberto Brazão; Paulo Carmona; Catarina Carvalho ; Daniela Correia ; Paulo Fernandes; Lea S Jakobsen; Carla Lopes; Carla Martins; Jeanne‐Marie Membré; Sarogini Monteiro; Pedro Nabais; Sofie T Thomsen; Torres, Duarte ; Sara M Pires; Géraldine Boué; Ricardo Assunção;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: EFSA Supporting Publications, VOLUME: 16, NÚMERO: 12
AUTORES: Paula Alvito; Roberto Brazão; Paulo Carmona; Catarina Carvalho ; Daniela Correia ; Paulo Fernandes; Lea S Jakobsen; Carla Lopes; Carla Martins; Jeanne‐Marie Membré; Sarogini Monteiro; Pedro Nabais; Sofie T Thomsen; Torres, Duarte ; Sara M Pires; Géraldine Boué; Ricardo Assunção;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: EFSA Supporting Publications, VOLUME: 16, NÚMERO: 12