Rita Sousa Fulgêncio
AuthID: R-002-RBP
1
TÃTULO: Characterization of the heterotrophic bacteria from a minimally processed vegetables plant Full Text
AUTORES: Ana Meireles; Rita Fulgencio; Idalina Machado ; Filipe Mergulhao ; Luis Melo ; Manuel Simoes;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 85
AUTORES: Ana Meireles; Rita Fulgencio; Idalina Machado ; Filipe Mergulhao ; Luis Melo ; Manuel Simoes;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 85
2
TÃTULO: Evaluation of SICAN performance for biofouling mitigation in the food industry
AUTORES: Moreira, JMR; Fulgencio, R; Alves, P; Machado, I ; Bialuch, I; Melo, LF ; Simoes, M; Mergulhao, FJ ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 62
AUTORES: Moreira, JMR; Fulgencio, R; Alves, P; Machado, I ; Bialuch, I; Melo, LF ; Simoes, M; Mergulhao, FJ ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 62
3
TÃTULO: Evaluation of SICON (R) surfaces for biofouling mitigation in critical process areas Full Text
AUTORES: Moreira, JMR; Fulgencio, R; Oliveira, F; Machado, I ; Bialuch, I; Melo, LF ; Simoes, M; Mergulhao, FJ ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 98
AUTORES: Moreira, JMR; Fulgencio, R; Oliveira, F; Machado, I ; Bialuch, I; Melo, LF ; Simoes, M; Mergulhao, FJ ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 98
4
TÃTULO: Disinfection with neutral electrolyzed oxidizing water to reduce microbial load and to prevent biofilm regrowth in the processing of fresh-cut vegetables Full Text
AUTORES: Machado, I ; Meireles, A; Fulgencio, R; Mergulhao, F ; Simoes, M; Melo, LF ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 98
AUTORES: Machado, I ; Meireles, A; Fulgencio, R; Mergulhao, F ; Simoes, M; Melo, LF ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 98
5
TÃTULO: Efficacy of antimicrobial combinations to reduce the use of sodium hypochlorite in the control of planktonic and sessile Escherichia coli Full Text
AUTORES: Ana Meireles; Idalina Machado ; Rita Fulgencio; Filipe Mergulhao ; Luis Melo ; Manuel Simoes;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: BIOCHEMICAL ENGINEERING JOURNAL, VOLUME: 104
AUTORES: Ana Meireles; Idalina Machado ; Rita Fulgencio; Filipe Mergulhao ; Luis Melo ; Manuel Simoes;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: BIOCHEMICAL ENGINEERING JOURNAL, VOLUME: 104