1
TÍTULO: Characterization of the heterotrophic bacteria from a minimally processed vegetables plant  Full Text
AUTORES: Ana Meireles; Rita Fulgencio; Idalina Machado ; Filipe Mergulhao ; Luis Melo ; Manuel Simoes;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 85
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 58
2
TÍTULO: Evaluation of SICAN performance for biofouling mitigation in the food industry
AUTORES: Moreira, JMR; Fulgencio, R; Alves, P; Machado, I ; Bialuch, I; Melo, LF ; Simoes, M; Mergulhao, FJ ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 62
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Evaluation of SICON (R) surfaces for biofouling mitigation in critical process areas  Full Text
AUTORES: Moreira, JMR; Fulgencio, R; Oliveira, F; Machado, I ; Bialuch, I; Melo, LF ; Simoes, M; Mergulhao, FJ ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 98
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef