1
TÍTULO: Insights into parents? and teachers? support for policies promoting increased plant-based eating in schools
AUTORES: Roque, Lisa; Campos, Lucia; Guedes, David; Godinho, Cristina; Truninger, Monica; Graca, Joao;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: APPETITE, VOLUME: 184
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: How to enable healthier and more sustainable food practices in collective meal contexts: A scoping review.
AUTORES: Graça, J; Campos, L; Guedes, D; Roque, L; Brazão, V; Truninger, M; Godinho, C;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Appetite, VOLUME: 187
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 8
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Promoting plant-based eating in meat-centric meal contexts: a field study
AUTORES: Guedes, David; Brazao, Vasco; Roque, Lisa; Campos, Lucia; Godinho, Cristina; Truninger, Monica; Vinnari, Markus; Graca, Joao;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PUBLIC HEALTH NUTRITION, VOLUME: 26, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Enabling sustainable food transitions in schools: a systemic approach
AUTORES: Graça, J; Roque, L; Guedes, D; Campos, L; Truninger, M; Godinho, C; Vinnari, M;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: British Food Journal, VOLUME: 124, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 12
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Plant-based school meals as levers of sustainable food transitions: A narrative review and conceptual framework
AUTORES: Roque, L; Graça, J; Truninger, M; Guedes, D; Campos, L; Vinnari, M; Godinho, C;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Journal of Agriculture and Food Research, VOLUME: 10
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 5
NO MEU: ORCID