Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Publicações
Pesquisar
Estatísticas
Evaluation of Preservation Conditions on Nuts Properties
AuthID
P-00P-ABX
3
Author(s)
Guine, RPF
·
Almeida, CFF
·
Correia, PMR
1
Editor(es)
Straumite, E
Tipo de Documento
Proceedings Paper
Year published
2014
Publicado
in
9TH BALTIC CONFERENCE ON FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY - FOOD FOR CONSUMER WELL-BEING: FOODBALT 2014
in
FoodBalt,
ISSN: 2255-9809
Páginas: 271-275 (5)
Conference
9Th Baltic Conference on Food Science and Technology - Food for Consumer Well-Being, (Foodblatt 2014),
Date:
MAY 08-09, 2014,
Location:
Latvia Univ Agr, Jelgava, LATVIA,
Patrocinadores:
Latvia Univ Agr, Fac Food Technol,
Host:
Latvia Univ Agr
Indexing
Wos
®
Metadata
Fontes
Publication Identifiers
Wos
: WOS:000368384800053
Source Identifiers
ISSN
: 2255-9809
Export Publication Metadata
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
Export Preview
Lista
Marked
Adicionar à lista
Marked
Info
At this moment we don't have any links to full text documens.
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service