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TÍTULO: Characterization of Sustainable Food Initiatives: Preliminary Study  Full Text
AUTORES: Florenca, Sofia G.; Amaral, Ana Luisa; Costa, Filipa; Guine, Raquel P. F. ; Costa, Cristina A.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 17, NÚMERO: 5
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TÍTULO: Production and characterization of powder from drone brood of honeybees (Apis mellifera)
AUTORES: Goncalves, Joao C. ; Vouga, Beatriz; Costa, Cristina A.; Goncalves, Fernando ; Coelho, Catarina; Guine, Raquel P. F. ; Correia, Paula M. R.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED FOOD RESEARCH, VOLUME: 5, NÚMERO: 1
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TÍTULO: A Review of the Use of Chestnut in Traditional and Innovative Food Products
AUTORES: Guiné, RPF ; Costa, C; Florença, SG; Correia, PMR;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Journal of Nuts, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
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4
TÍTULO: Breakfast habits and knowledge: Study involving participants from Brazil and Portugal
AUTORES: Raquel F Guiné ; Carolina Gonçalves; Solange Teresinha Carpes; Viviane Laudelino Vieira; Sofia Florença; João Carlos Gonçalves; Ofélia Anjos;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Open Agriculture, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
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TÍTULO: Breakfast habits and knowledge: Study involving participants from Brazil and Portugal
AUTORES: Guine, Raquel P. F. ; Goncalves, Carolina; Carpes, Solange Teresinha; Vieira, Viviane Laudelino; Florenca, Sofia G.; Goncalves, Joao Carlos ; Anjos, Ofelia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: OPEN AGRICULTURE, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
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6
TÍTULO: CERNAS-Current Evolution and Research Novelty in Agricultural Sustainability
AUTORES: Guine, Raquel P. F. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: AGRONOMY-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 11
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TÍTULO: CERNAS—Current Evolution and Research Novelty in Agricultural Sustainability
AUTORES: Raquel F Guiné ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Agronomy, VOLUME: 13, NÚMERO: 11
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8
TÍTULO: Characterisation of Lacto-Fermented Cricket (Acheta domesticus) Flour and Its Influence on the Quality Parameters and Acrylamide Formation in Wheat Biscuits
AUTORES: Bartkiene, Elena; Zokaityte, Egle; Kentra, Evaldas; Starkute, Vytaute; Klupsaite, Dovile; Mockus, Ernestas; Zokaityte, Gintare; Cernauskas, Darius; Rocha, Joao Miguel; Guine, Raquel P. F. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 2
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9
TÍTULO: Consumer attitudes and perceptions towards chilled ready-to-eat foods: a multi-national study
AUTORES: Smigic, Nada; Ozilgen, Sibel; Gomez Lopez, Vicente M.; Oses, Sandra Maria; Miloradovic, Zorana; Aleksic, Biljana; Miocinovic, Jelena; Mozina, Sonja Smole; Kuncic, Ajda; Guine, Raquel ; Goncalves, Joao Carlos; Trafialek, Joanna; Czarniecka Skubina, Ewa; Goel, Gunjan; Blazic, Marijana; Herljevic, Dora; Nikolic, Aleksandra; Mujcinovic, Alen; Djekic, Ilija;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF CONSUMER PROTECTION AND FOOD SAFETY, VOLUME: 18, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7
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10
TÍTULO: Consumers' attitudes toward refrigerated ready-to-eat meat and dairy foods
AUTORES: Goncalves, Joao Carlos ; Guine, Raquel P. F. ; Djekic, Ilija; Smigic, Nada;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: OPEN AGRICULTURE, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
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