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Raquel de Pinho Ferreira Guiné
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R-000-F6Z
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1996
1995
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IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 259
1
TÃTULO:
Characterization of Sustainable Food Initiatives: Preliminary Study
Full Text
AUTORES:
Florenca, Sofia G.; Amaral, Ana Luisa; Costa, Filipa;
Guine, Raquel P. F.
; Costa, Cristina A.;
PUBLICAÇÃO:
2025
,
FONTE:
SUSTAINABILITY,
VOLUME:
17,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Production and characterization of powder from drone brood of honeybees (Apis mellifera)
AUTORES:
Goncalves, Joao C.
; Vouga, Beatriz; Costa, Cristina A.;
Goncalves, Fernando
; Coelho, Catarina;
Guine, Raquel P. F.
; Correia, Paula M. R.;
PUBLICAÇÃO:
2025
,
FONTE:
APPLIED FOOD RESEARCH,
VOLUME:
5,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
A Review of the Use of Chestnut in Traditional and Innovative Food Products
AUTORES:
Guiné, RPF
; Costa, C; Florença, SG;
Correia, PMR
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
Journal of Nuts,
VOLUME:
14,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
Handle
4
TÃTULO:
Breakfast habits and knowledge: Study involving participants from Brazil and Portugal
AUTORES:
Raquel F Guiné
; Carolina Gonçalves; Solange Teresinha Carpes; Viviane Laudelino Vieira; Sofia Florença;
João Carlos Gonçalves
; Ofélia Anjos;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
Open Agriculture,
VOLUME:
8,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
:
3
Handle
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Breakfast habits and knowledge: Study involving participants from Brazil and Portugal
AUTORES:
Guine, Raquel P. F.
; Goncalves, Carolina; Carpes, Solange Teresinha; Vieira, Viviane Laudelino; Florenca, Sofia G.;
Goncalves, Joao Carlos
; Anjos, Ofelia;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
OPEN AGRICULTURE,
VOLUME:
8,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
WOS
6
TÃTULO:
CERNAS-Current Evolution and Research Novelty in Agricultural Sustainability
AUTORES:
Guine, Raquel P. F.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
AGRONOMY-BASEL,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
WOS
7
TÃTULO:
CERNAS—Current Evolution and Research Novelty in Agricultural Sustainability
AUTORES:
Raquel F Guiné
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
Agronomy,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Characterisation of Lacto-Fermented Cricket (Acheta domesticus) Flour and Its Influence on the Quality Parameters and Acrylamide Formation in Wheat Biscuits
AUTORES:
Bartkiene, Elena; Zokaityte, Egle; Kentra, Evaldas; Starkute, Vytaute; Klupsaite, Dovile; Mockus, Ernestas; Zokaityte, Gintare; Cernauskas, Darius;
Rocha, Joao Miguel
;
Guine, Raquel P. F.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FERMENTATION-BASEL,
VOLUME:
9,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
9
Handle
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Consumer attitudes and perceptions towards chilled ready-to-eat foods: a multi-national study
AUTORES:
Smigic, Nada; Ozilgen, Sibel; Gomez Lopez, Vicente M.; Oses, Sandra Maria; Miloradovic, Zorana; Aleksic, Biljana; Miocinovic, Jelena; Mozina, Sonja Smole; Kuncic, Ajda;
Guine, Raquel
;
Goncalves, Joao Carlos
; Trafialek, Joanna; Czarniecka Skubina, Ewa; Goel, Gunjan; Blazic, Marijana; Herljevic, Dora; Nikolic, Aleksandra; Mujcinovic, Alen; Djekic, Ilija;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
JOURNAL OF CONSUMER PROTECTION AND FOOD SAFETY,
VOLUME:
18,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
7
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Consumers' attitudes toward refrigerated ready-to-eat meat and dairy foods
AUTORES:
Goncalves, Joao Carlos
;
Guine, Raquel P. F.
; Djekic, Ilija; Smigic, Nada;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
OPEN AGRICULTURE,
VOLUME:
8,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
WOS
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