1
TÍTULO: Cytotoxicity of Coprinopsis atramentaria extract, organic acids and their synthesized methylated and glucuronate derivatives  Full Text
AUTORES: Heleno, SA; Ferreira, ICFR; Calhelha, RC; Esteves, AP; Martins, A; Queiroz, MJRP ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 55
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Bioactivity of Different Enriched Phenolic Extracts of Wild Fruits from Northeastern Portugal: A Comparative Study
AUTORES: Guimaraes, R; Barros, L; Calhelha, RC ; Carvalho, AM ; Queiroz, MJRP ; Ferreira, ICFR;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Plant Foods for Human Nutrition
INDEXADO EM: Scopus
6
TÍTULO: Characterisation of phenolic compounds in wild fruits from Northeastern Portugal  Full Text
AUTORES: Rafaela Guimaraes; Lillian Barros ; Montserrat Duenas; Ana Maria Carvalho ; Maria Joao R P Queiroz ; Celestino Santos Buelga; Isabel C F R Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 141, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÍTULO: Infusion and decoction of wild German chamomile: Bioactivity and characterization of organic acids and phenolic compounds  Full Text
AUTORES: Rafaela Guimaraes; Lillian Barros ; Montserrat Duenas; Ricardo C Calhelha ; Ana Maria Carvalho ; Celestino Santos Buelga; Maria Joao R P Queiroz ; Isabel C F R Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 136, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
Página 1 de 10. Total de resultados: 99.