Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Lillian Boucada de Barros
AuthID:
R-000-976
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (90)
Review (1)
Article in Press (1)
Year Start - End:
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 92
1
TÃTULO:
A comparative study of chemical composition, antioxidant and antimicrobial properties of Morchella esculenta (L.) Pers. from Portugal and Serbia
Full Text
AUTORES:
Sandrina A Heleno
; Dejan Stojkovic;
Lillian Barros
;
Jasmina Glamoclija
;
Marina Sokovic
;
Anabela Martins
;
Maria Joao R P Queiroz
;
Isabel C F R Ferreira
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL,
VOLUME:
51,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
2
TÃTULO:
Analysis of organic acids in electron beam irradiated chestnuts (Castanea sativa Mill.): Effects of radiation dose and storage time
Full Text
AUTORES:
Marcio Carocho
;
Lillian Barros
;
Amilcar L Antonio
;
Joao C M Barreira
;
Albino Bento
;
Iwona Kaluska
;
Isabel C F R Ferreira
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY,
VOLUME:
55
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
3
TÃTULO:
Analytical Methods Applied to the Chemical Characterization and Antioxidant Properties of Three Wild Edible Mushroom Species from Northeastern Portugal
Full Text
AUTORES:
Reis, FS;
Barros, L
;
Sousa, MJ
; Martins, A;
Ferreira, ICFR
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
Food Analytical Methods,
VOLUME:
7,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Antifungal activity and detailed chemical characterization of Cistus ladanifer phenolic extracts
Full Text
AUTORES:
Lillian Barros
; Montserrat Duenas;
Carlos Tiago Alves
;
Sonia Silva
;
Mariana Henriques
;
Celestino Santos Buelga
;
Isabel C F R Ferreira
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS,
VOLUME:
41,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Antioxidant properties, anti-hepatocellular carcinoma activity and hepatotoxicity of artichoke, milk thistle and borututu
Full Text
AUTORES:
Pereira, C;
Calhelha, RC
;
Barros, L
;
Ferreira, ICFR
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS,
VOLUME:
49
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Bioactivity and chemical characterization in hydrophilic and lipophilic compounds of Chenopodium ambrosioides L.
Full Text
AUTORES:
Lillian Barros
; Eliana Pereire;
Ricardo C Calhelha
; Montserrat Duenas;
Ana Maria Carvalho
;
Celestino Santos Buelga
;
Isabel C F R Ferreira
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS,
VOLUME:
5,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Characterisation of phenolic compounds in wild fruits from Northeastern Portugal
Full Text
AUTORES:
Rafaela Guimaraes;
Lillian Barros
; Montserrat Duenas;
Ana Maria Carvalho
;
Maria Joao R P Queiroz
; Celestino Santos Buelga;
Isabel C F R Ferreira
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
141,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
8
TÃTULO:
Characterization of phenolic compounds in wild medicinal flowers from Portugal by HPLC-DAD-ESI/MS and evaluation of antifungal properties
Full Text
AUTORES:
Lillian Barros
;
Carlos Tiago Alves
; Montserrat Duenas;
Sonia Silva
;
Rosario Oliveira
;
Ana Maria Carvalho
;
Mariana Henriques
;
Celestino Santos Buelga
;
Isabel C F R Ferreira
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS,
VOLUME:
44
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Chemical characterization and antioxidant properties of Lepista nuda fruiting bodies and mycelia obtained by in vitro culture: Effects of collection habitat and culture media
Full Text
AUTORES:
Sara Pinto;
Lillian Barros
;
Maria Joao Sousa
;
Isabel C F R Ferreira
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL,
VOLUME:
51,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
10
TÃTULO:
Chemical characterization of Ginkgo biloba L. and antioxidant properties of its extracts and dietary supplements
Full Text
AUTORES:
Pereira, E;
Barros, L
;
Ferreira, ICFR
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS,
VOLUME:
51
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 10. Total de resultados: 92.
<<
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service