Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Maria Paula Pinto Amador
AuthID:
R-000-CFR
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (7)
Year Start - End:
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 7
1
TÃTULO:
beta-Lactams: chemical structure, mode of action and mechanisms of resistance
AUTORES:
Ruben Fernandes;
Paula Amador
;
Cristina Prudencio
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
REVIEWS IN MEDICAL MICROBIOLOGY,
VOLUME:
24,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
2
TÃTULO:
ANTIBIOTIC RESISTANCE IN ENTEROBACTERIACEAE ISOLATED FROM PORTUGUESE DELI MEATS
Full Text
AUTORES:
Paula Amador
; Ruben Fernandes;
Luisa Brito
;
Cristina Prudencio
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD SAFETY,
VOLUME:
31,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
3
TÃTULO:
In vitro transference and molecular characterization of bla(TEM) genes in bacteria isolated from Portuguese ready-to-eat foods
Full Text
AUTORES:
Amador, P
; Fernandes, R;
Duarte, I
;
Brito, L
;
Prudencio, C
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
WORLD JOURNAL OF MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY,
VOLUME:
27,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
6
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
beta-Lactamases in the Biochemistry and Molecular Biology Laboratory
AUTORES:
Amador, P
;
Prudencio, C
;
Vieira, M
;
Ferraz, R
; Fonte, R; Silva, N; Coelho, P; Fernandes, R;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
BIOCHEMISTRY AND MOLECULAR BIOLOGY EDUCATION,
VOLUME:
37,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
Handle
5
TÃTULO:
Resistance to beta-lactams in Bacteria Isolated from Different Types of Portuguese Cheese
AUTORES:
Amador, P
; Fernandes, R;
Prudencio, C
;
Brito, L
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES,
VOLUME:
10,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
23
Handle
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Biochemical characterization of a mutant of the yeast Pichia anomala derepressed for malic acid utilization in the presence of glucose
AUTORES:
Amador, P
; Borges, F;
CorteReal, M
;
PUBLICAÇÃO:
1996
,
FONTE:
FEMS MICROBIOLOGY LETTERS,
VOLUME:
141,
NÚMERO:
2-3
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
7
TÃTULO:
Biochemical characterization of a mutant of the yeast Pichia anomala derepressed for melic acid utilization in the presence of glucose
AUTORES:
Amador, P
; Borges, F; Corte Real, M;
PUBLICAÇÃO:
1996
,
FONTE:
FEMS Microbiology Letters,
VOLUME:
141,
NÚMERO:
2-3
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service