1
TÍTULO: Composition and In Vitro Antioxidant Effects of Jellyfish Catostylus tagi from Sado Estuary (SW Portugal)  Full Text
AUTORES: Zilda Braga Morais ; Ana Maria Pintao; Ines Matos Costa; Maria Teresa Calejo; Narcisa Maria Bandarra; Pedro Abreu ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY, VOLUME: 18, NÚMERO: 1-2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Isolation and Biochemical Characterisation of a Novel Collagen from Catostylus tagi  Full Text
AUTORES: Calejo, MT; Morais, ZB ; Fernandes, AI;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF BIOMATERIALS SCIENCE-POLYMER EDITION, VOLUME: 20, NÚMERO: 14
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: HPLC assay of underivatized free amino acids with column switching and evaporative light-scattering detection  Full Text
AUTORES: dasNeves, HJC; Morais, ZB ;
PUBLICAÇÃO: 1997, FONTE: HRC-JOURNAL OF HIGH RESOLUTION CHROMATOGRAPHY, VOLUME: 20, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID