Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Carlos Miguel Guimarães Pinto Coelho Afonso
AuthID:
R-000-VAM
Afiliação
Degree
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Proceedings Paper (3)
Article (3)
Book Chapter (1)
Year Start - End:
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 7
1
TÃTULO:
Analysis of Portugal's wine certifying entities' social networks as communication channels
AUTORES:
Almeida, CM;
Carlos M. Afonso
; Serra, M; Antonio, N;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
Measuring Consumer Behavior in Hospitality for Enhanced Decision Making
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
2
TÃTULO:
Development of an Online Holistic Standardized Recipe: A Design Science Approach
Full Text
AUTORES:
Silvestre, Daniela; Serra, Manuel;
Carlos M. Afonso
; Pinto, Ezequiel; de Almeida, Carlos M.;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
SUSTAINABILITY,
VOLUME:
14,
NÚMERO:
9
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
3
TÃTULO:
Promoting Sustainability through Regional Food and Wine Pairing
Full Text
AUTORES:
Serra, M; Antonio, N;
Cláudia Henriques
;
Carlos M. Afonso
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
SUSTAINABILITY,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
24
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
:
10
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
4
TÃTULO:
Capital structure of Portuguese hotel firms: a structural equation modelling approach
AUTORES:
Matias, F; Salsa, L;
Carlos M. Afonso
;
PUBLICAÇÃO:
2018
,
FONTE:
TOURISM & MANAGEMENT STUDIES,
VOLUME:
14,
NÚMERO:
SI1
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
:
7
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
5
TÃTULO:
Healthy, Tasty and Sustainable Mediterranean Food. UMAMI Taste and Polyphenols of Twiggy Glasswort (Salicornia ramosissima)
AUTORES:
Guerreiro, A; Rassal, C;
Carlos M. Afonso
; Galego, L; Serra, M; Rodrigues, MA;
PUBLICAÇÃO:
2018
,
FONTE:
1st International Congress on Engineering and Sustainability in the XXI Century (INCREaSE)
in
INCREASE
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
6
TÃTULO:
EDMS use in local e-government: Extent of use and overall performance mediated by routinization and infusion
AUTORES:
Carlos M. Afonso
; Schwarz, A; Roldan, JL; Sanchez Franco, MJ;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
20th Americas Conference on Information Systems, AMCIS 2014
in
20th Americas Conference on Information Systems, AMCIS 2014
INDEXADO EM:
Scopus
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
7
TÃTULO:
Determinants of User Acceptance of a Local eGovernment Electronic Document Management System (EDMS)
AUTORES:
Carlos M. Afonso
; Maria de la Gonzalez; Jose Roldan; Manuel Sanchez Franco;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
12th European Conference on eGovernment (ECEG)
in
PROCEEDINGS OF THE 12TH EUROPEAN CONFERENCE ON EGOVERNMENT, VOLS 1 AND 2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service