1
TÍTULO: Chemical composition and nutritional value of raw and fried allis shad (Alosa alosa)  Full Text
AUTORES: Teresa G Pereira; Irineu Batista; Narcisa M Bandarra; Julia Ferreira; Nuno Fradinho; Fernando Afonso ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 48, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: The development of the oviducal gland in the Rajid thornback ray, Raja clavata  Full Text
AUTORES: Barbara Serra Pereira; Fernando Afonso ; Ines Farias; Pedro Joyce; Megan Ellis (nee Storrie); Ivone Figueiredo ; Leonel Serrano Gordo ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: HELGOLAND MARINE RESEARCH, VOLUME: 65, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Testicular angiogenic activity in response to food restriction in rabbits
AUTORES: Carvalho, M; Mateus, L ; Afonso, F ; Van Harten, S; Alfaro A Cardoso ; Redmer, DA; Ferreira Dias, G ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: REPRODUCTION, VOLUME: 137, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Suppression of I-125-vasoactive intestinal polypeptide binding sites in arteries of the hamster seminal vesicle following castration
AUTORES: Barroso, CP; Afonso, F ; Caldas, MC; Pinho, M ; Mata, L; Gulbenkian, S;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: HISTOCHEMICAL JOURNAL, VOLUME: 31, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Calcitonin gene-related peptide in the hamster seminal vesicle and coagulating gland: An immunohistochemical, autoradiographical, and pharmacological study  Full Text
AUTORES: Afonso, F ; Sebastiao, AM ; Pinho, MS ; Fernandes, P; Ribeiro, JA ; Mata, LR; Gulbenkian, S;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: PEPTIDES, VOLUME: 17, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS