1
TÍTULO: Changes in sour rotten grape berry microbiota during ripening and wine fermentation  Full Text
AUTORES: Andre Barata; Manuel Malfeito Ferreira ; Virgilio Loureiro;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 154, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: The microbial ecology of wine grape berries  Full Text
AUTORES: Barata, A; Malfeito Ferreira, M ; Loureiro, V;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 153, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Analytical and Sensorial Characterization of the Aroma of Wines Produced with Sour Rotten Grapes Using GC-O and GC-MS: Identification of Key Aroma Compounds  Full Text
AUTORES: Andre Barata; Eva Campo; Manuel Malfeito Ferreira ; Virgilio Loureiro; Juan Cacho; Vicente Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 59, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Influence of sour rotten grapes on the chemical composition and quality of grape must and wine  Full Text
AUTORES: Andre Barata; Alda Pais; Manuel Malfeito Ferreira ; Virgilio Loureiro;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 233, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Yeasts and wine off-flavours: a technological perspective
AUTORES: Manuel Malfeito Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: ANNALS OF MICROBIOLOGY, VOLUME: 61, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Susceptibility of wine spoilage yeasts and bacteria in the planktonic state and in biofilms to disinfectants
AUTORES: Mariana Tristezza; Antonio Lourenco; Andre Barata; Luisa Brito ; Manuel Malfeito Ferreira ; Virgilio Loureiro;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: ANNALS OF MICROBIOLOGY, VOLUME: 60, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Ascomycetous yeast species recovered from grapes damaged by honeydew and sour rot  Full Text
AUTORES: Barata, A; Seborro, F; Belloch, C; Malfeito Ferreira, M ; Loureiro, V;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 104, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Evaluation of the inhibitory effect of dimethyl dicarbonate (DMDC) against wine microorganisms  Full Text
AUTORES: Costa, A; Barata, A; Malfeito Ferreira, M ; Loureiro, V;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 25, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Sour rot-damaged grapes are sources of wine spoilage yeasts  Full Text
AUTORES: Andre Barata; Sara Gonzalez; Manuel Malfeito Ferreira ; Amparo Querol; Virgilio Loureiro;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FEMS YEAST RESEARCH, VOLUME: 8, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
Página 1 de 3. Total de resultados: 25.