Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Manuel Jose de Carvalho Pimenta Malfeito Ferreira
AuthID:
R-000-A5X
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (22)
Review (3)
Year Start - End:
1989
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1989
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 25
1
TÃTULO:
Changes in sour rotten grape berry microbiota during ripening and wine fermentation
Full Text
AUTORES:
Andre Barata
;
Manuel Malfeito Ferreira
;
Virgilio Loureiro
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
154,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
New Insights into the Ecological Interaction Between Grape Berry Microorganisms and Drosophila Flies During the Development of Sour Rot
Full Text
AUTORES:
Andre Barata
;
Sara Correia Santos
;
Manuel Malfeito Ferreira
;
Virgilio Loureiro
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
MICROBIAL ECOLOGY,
VOLUME:
64,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
The microbial ecology of wine grape berries
Full Text
AUTORES:
Barata, A
;
Malfeito Ferreira, M
;
Loureiro, V
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
153,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Analytical and Sensorial Characterization of the Aroma of Wines Produced with Sour Rotten Grapes Using GC-O and GC-MS: Identification of Key Aroma Compounds
Full Text
AUTORES:
Andre Barata
; Eva Campo;
Manuel Malfeito Ferreira
;
Virgilio Loureiro
; Juan Cacho; Vicente Ferreira;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
59,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Influence of sour rotten grapes on the chemical composition and quality of grape must and wine
Full Text
AUTORES:
Andre Barata
;
Alda Pais
;
Manuel Malfeito Ferreira
;
Virgilio Loureiro
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
233,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Yeasts and wine off-flavours: a technological perspective
AUTORES:
Manuel Malfeito Ferreira
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
ANNALS OF MICROBIOLOGY,
VOLUME:
61,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Susceptibility of wine spoilage yeasts and bacteria in the planktonic state and in biofilms to disinfectants
AUTORES:
Mariana Tristezza; Antonio Lourenco;
Andre Barata
;
Luisa Brito
;
Manuel Malfeito Ferreira
;
Virgilio Loureiro
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
ANNALS OF MICROBIOLOGY,
VOLUME:
60,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Ascomycetous yeast species recovered from grapes damaged by honeydew and sour rot
Full Text
AUTORES:
Barata, A
; Seborro, F; Belloch, C;
Malfeito Ferreira, M
;
Loureiro, V
;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY,
VOLUME:
104,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Evaluation of the inhibitory effect of dimethyl dicarbonate (DMDC) against wine microorganisms
Full Text
AUTORES:
Costa, A
;
Barata, A
;
Malfeito Ferreira, M
;
Loureiro, V
;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
25,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Sour rot-damaged grapes are sources of wine spoilage yeasts
Full Text
AUTORES:
Andre Barata
;
Sara Gonzalez
;
Manuel Malfeito Ferreira
; Amparo Querol;
Virgilio Loureiro
;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
FEMS YEAST RESEARCH,
VOLUME:
8,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 3. Total de resultados: 25.
<<
<
1
2
3
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service