Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Francisco Miguel Ribeiro Proença Brojo
AuthID:
R-000-5DY
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (5)
Proceedings Paper (1)
Article in Press (1)
Year Start - End:
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 7
1
TÃTULO:
HACCP and OHS: Can each one help improve the other in the catering sector?
Full Text
AUTORES:
Joao Carlos D de Oliveira Matias
;
Jose Manuel J Janela Fonseca
;
Isilda Gomes Barata
;
Francisco Miguel R P Ribeiro Proenca Brojo
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
30,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
3
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Integration of the information systems in the production process: A case study
Full Text
AUTORES:
da Silva, I;
de Oliveira Matias, J
; Charrua Santos, FMB;
Proenca Brojo, FMR
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
Production Planning and Control,
VOLUME:
25,
NÚMERO:
16
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
An innovative experimental on-road testing method and its demonstration on a prototype vehicle
Full Text
AUTORES:
Jose C Pascoa
;
Francisco P Brojo
;
Fernando C Santos
;
Paulo O Fael
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
JOURNAL OF MECHANICAL SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
26,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Implementation of Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP) in a SME: Case Study of a Bakery
Full Text
AUTORES:
Nuno Ricardo P Pombo Marques
;
Joao Carlos D de Oliveira Matias
; Raquel dos Reis Baptista Teixeira;
Francisco Miguel R P Ribeiro Proenca Brojo
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES,
VOLUME:
62,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
2
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Orders preparation and control on the productive process efficiency preparation
AUTORES:
Charrua Santos, F
; Dias, S;
Matias, J
;
Brojo, F
;
Azevedo, S
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
World Academy of Science, Engineering and Technology,
VOLUME:
78
INDEXADO EM:
Scopus
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Performance of a turbofan engine with intercooling and regeneration
AUTORES:
Lebre, J;
Brojo, F
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
World Academy of Science, Engineering and Technology,
VOLUME:
78
INDEXADO EM:
Scopus
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Computational analysis of the scavenging of a two-stroke opposed piston diesel engine
AUTORES:
Brojo, F
; Santos, A; Gregorio, J;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
World Congress on Engineering 2010, WCE 2010
in
WCE 2010 - World Congress on Engineering 2010,
VOLUME:
2
INDEXADO EM:
Scopus
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service