Luis Miguel Mendes Ferreira
AuthID: R-000-9RH
1
TÃTULO: Phenolic Composition and Antioxidant Activity of Edible Flowers: Insights from Synergistic Effects and Multivariate Analysis
AUTORES: Cristiana Breda; Amanda Nascimento; Parkash Meghwar; Hugo Lisboa; Alfredo Aires; Eduardo Rosa; Luís Ferreira; Ana Novo Barros;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Antioxidants, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
AUTORES: Cristiana Breda; Amanda Nascimento; Parkash Meghwar; Hugo Lisboa; Alfredo Aires; Eduardo Rosa; Luís Ferreira; Ana Novo Barros;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Antioxidants, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
2
TÃTULO: Detoxification Methods of Jatropha curcas Seed Cake and Its Potential Utilization as Animal Feed
AUTORES: de Barros, Candida Rita; Ferreira, Luis Miguel Mendes; Fraga, Irene; Mourao, Jose Luis; Rodrigues, Miguel Antonio Machado;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 5
AUTORES: de Barros, Candida Rita; Ferreira, Luis Miguel Mendes; Fraga, Irene; Mourao, Jose Luis; Rodrigues, Miguel Antonio Machado;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 5
3
TÃTULO: Effect of three cooking methods on cooking loss and edible weight of rabbit meat
AUTORES: CARLA GONÇALVES ; Tânia Silva-Santos ; Luís Ferreira; Inês Santos; Marta Silva; Pedro Nunes; José Teixeira; Divanildo Monteiro; Victor Pinheiro;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Acta Portuguesa de Nutrição, VOLUME: 39
AUTORES: CARLA GONÇALVES ; Tânia Silva-Santos ; Luís Ferreira; Inês Santos; Marta Silva; Pedro Nunes; José Teixeira; Divanildo Monteiro; Victor Pinheiro;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Acta Portuguesa de Nutrição, VOLUME: 39
4
TÃTULO: Hydropriming and Nutripriming of Bread Wheat Seeds Improved the Flour's Nutritional Value of the First Unprimed Offspring
AUTORES: Baltazar, Miguel; Oppolzer, David; Carvalho, Ana; Gouvinhas, Irene; Ferreira, Luis; Barros, Ana; Lima Brito, Jose;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
AUTORES: Baltazar, Miguel; Oppolzer, David; Carvalho, Ana; Gouvinhas, Irene; Ferreira, Luis; Barros, Ana; Lima Brito, Jose;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
5
TÃTULO: Olive Yield and Physicochemical Properties of Olives and Oil in Response to Nutrient Application under Rainfed Conditions Full Text
AUTORES: Silva, Ermelinda; Goncalves, Alexandre; Martins, Sandra ; Brito, Catia; Ferreira, Helena; Ferreira, Luis M. M.; Moutinho Pereira, Jose; Rodrigues, Manuel angelo; Correia, Carlos M.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 2
AUTORES: Silva, Ermelinda; Goncalves, Alexandre; Martins, Sandra ; Brito, Catia; Ferreira, Helena; Ferreira, Luis M. M.; Moutinho Pereira, Jose; Rodrigues, Manuel angelo; Correia, Carlos M.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 2
6
TÃTULO: Prunus lusitanica L. Fruits: A Promising Underexploited Source of Nutrients with Potential Economic Value
AUTORES: Abraão, A; Yu, M; Gouvinhas, I; Ferreira, L; Silva, AM; Domínguez Perles, R; Barros, A;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
AUTORES: Abraão, A; Yu, M; Gouvinhas, I; Ferreira, L; Silva, AM; Domínguez Perles, R; Barros, A;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
7
TÃTULO: Chemotaxonomic Differentiation of Pinus Species Based on n-Alkane and Long-Chain Alcohol Profiles of Needle Cuticular Waxes
AUTORES: Joao Gaspar, Maria; Nunes, Juliana; Rodrigues, Miguel; Ferreira, Luis;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: CHEMISTRY & BIODIVERSITY, VOLUME: 20, NÚMERO: 5
AUTORES: Joao Gaspar, Maria; Nunes, Juliana; Rodrigues, Miguel; Ferreira, Luis;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: CHEMISTRY & BIODIVERSITY, VOLUME: 20, NÚMERO: 5
8
TÃTULO: Nutraceutical Potential of <i>Lentinula edodes</i>' Spent Mushroom Substrate: A Comprehensive Study on Phenolic Composition, Antioxidant Activity, and Antibacterial Effects
AUTORES: Baptista, Filipa; Campos, Joana; Costa Silva, Valeria; Pinto, Ana Rita; Saavedra, Maria Jose; Ferreira, Luis Mendes; Rodrigues, Miguel; Barros, Ana Novo;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF FUNGI, VOLUME: 9, NÚMERO: 12
AUTORES: Baptista, Filipa; Campos, Joana; Costa Silva, Valeria; Pinto, Ana Rita; Saavedra, Maria Jose; Ferreira, Luis Mendes; Rodrigues, Miguel; Barros, Ana Novo;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF FUNGI, VOLUME: 9, NÚMERO: 12
9
TÃTULO: Insights from the yield, protein production, and detailed alkaloid composition of white (<i>Lupinus albus</i>), narrow-leafed (<i>Lupinus angustifolius</i>), and yellow (<i>Lupinus luteus</i>) lupin cultivars in the Mediterranean region Full Text
AUTORES: Inês Maria Valente ; Sousa, Carla; Almeida, Mariana; Miranda, Carla; Pinheiro, Victor; Garcia Santos, Sofia; Ferreira, Luis M. M.; Guedes, Cristina M.; Maia, Margarida R. G.; Cabrita, Ana R. J. ; Fonseca, Antonio J. M. ; Trindade, Henrique;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FRONTIERS IN PLANT SCIENCE, VOLUME: 14
AUTORES: Inês Maria Valente ; Sousa, Carla; Almeida, Mariana; Miranda, Carla; Pinheiro, Victor; Garcia Santos, Sofia; Ferreira, Luis M. M.; Guedes, Cristina M.; Maia, Margarida R. G.; Cabrita, Ana R. J. ; Fonseca, Antonio J. M. ; Trindade, Henrique;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FRONTIERS IN PLANT SCIENCE, VOLUME: 14
10
TÃTULO: Effects of Dietary Incorporation of Grape Stalks Untreated and Fungi-Treated in Growing Rabbits: A Preliminary Study Full Text
AUTORES: Costa Silva, V; Pinheiro, V; Alves, A; Silva, JA; Marques, G; Lorenzo, J; Rodrigues, M; Ferreira, L;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
AUTORES: Costa Silva, V; Pinheiro, V; Alves, A; Silva, JA; Marques, G; Lorenzo, J; Rodrigues, M; Ferreira, L;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 12, NÚMERO: 1