2
TÍTULO: Allergenic Proteins in Foods and Beverages  Full Text
AUTORES: Ana Barros ; Fernanda Cosme ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 51, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
9
TÍTULO: Selenium content of Portuguese unifloral honeys  Full Text
AUTORES: Filipe Costa Silva; Miguel Maia; Carlos C Matos; Ema Calcada; Ana I R N A Barros ; Fernando M Nunes ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 24, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 8
10
TÍTULO: Selenium contents of Portuguese commercial and wild edible mushrooms  Full Text
AUTORES: Filipe Costa Silva; Guilhermina Marques ; Carlos C Matos; Ana I R N A Barros ; Fernando M Nunes ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 126, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 39
Página 1 de 3. Total de resultados: 22.