Maria Gabriela Azevedo Alves Carneiro Gama
AuthID: R-000-BFY
1
TÃTULO: Hunting in Brazil: What are the options?
AUTORES: Chiara Bragagnolo; Gabriela M Gama; Felipe A S Vieira; Joao Vitor Campos Silva; Enrico Bernard; Ana C M Malhado; Ricardo A Correia; Paul Jepson; Sergio H C de Carvalho; Marcio A Efe; Richard J Ladle;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: PERSPECTIVES IN ECOLOGY AND CONSERVATION, VOLUME: 17, NÚMERO: 2
AUTORES: Chiara Bragagnolo; Gabriela M Gama; Felipe A S Vieira; Joao Vitor Campos Silva; Enrico Bernard; Ana C M Malhado; Ricardo A Correia; Paul Jepson; Sergio H C de Carvalho; Marcio A Efe; Richard J Ladle;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: PERSPECTIVES IN ECOLOGY AND CONSERVATION, VOLUME: 17, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: Prevalence of Body Dysmorphic Disorder Symptoms and Body Weight Concerns in Patients Seeking Abdominoplasty
AUTORES: Maria Jose A Azevedo de Brito; Fabio Xerfan Nahas; Taki Athanassios Cordas; Maria Gabriela Gama; Eduardo Rodrigues Sucupira; Tatiana Dalpasquale Ramos; Gabriel de Almeida Arruda Felix; Lydia Masako Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: AESTHETIC SURGERY JOURNAL, VOLUME: 36, NÚMERO: 3
AUTORES: Maria Jose A Azevedo de Brito; Fabio Xerfan Nahas; Taki Athanassios Cordas; Maria Gabriela Gama; Eduardo Rodrigues Sucupira; Tatiana Dalpasquale Ramos; Gabriel de Almeida Arruda Felix; Lydia Masako Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: AESTHETIC SURGERY JOURNAL, VOLUME: 36, NÚMERO: 3
3
TÃTULO: Impact of cultivation of Mastocarpus stellatus in IMTA on the seaweeds chemistry and hybrid carrageenan properties Full Text
AUTORES: Gabriela Azevedo; Bernardo Domingues; Helena Abreu; Sousa PInto, Isabel ; Gabriel Feio; Loic Hilliou;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: 3rd EPNOE International Polysaccharide Conference in CARBOHYDRATE POLYMERS, VOLUME: 116
AUTORES: Gabriela Azevedo; Bernardo Domingues; Helena Abreu; Sousa PInto, Isabel ; Gabriel Feio; Loic Hilliou;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: 3rd EPNOE International Polysaccharide Conference in CARBOHYDRATE POLYMERS, VOLUME: 116
4
TÃTULO: Effect of pre-extraction alkali treatment on the chemical structure and gelling properties of extracted hybrid carrageenan from Chondrus crispus and Ahnfeltiopsis devoniensis Full Text
AUTORES: Azevedo, G; Torres, MD; Sousa PInto, Isabel ; Hilliou, L;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 50
AUTORES: Azevedo, G; Torres, MD; Sousa PInto, Isabel ; Hilliou, L;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 50
5
TÃTULO: NaCl and KCl phase diagrams of kappa/iota-hybrid carrageenans extracted from Mastocarpus stellatus Full Text
AUTORES: Gabriela Azevedo; Gabriel Bernardo ; Loic Hilliou;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 37
AUTORES: Gabriela Azevedo; Gabriel Bernardo ; Loic Hilliou;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 37
6
TÃTULO: Tailoring kappa/iota-hybrid carrageenan from Mastocarpus stellatus with desired gel quality through pre-extraction alkali treatment Full Text
AUTORES: Gabriela Azevedo; Loic Hilliou ; Gabriel Bernardo ; Sousa PInto, Isabel ; Ralph W Adams; Mathias Nilsson; Ronald D Villanueva;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 31, NÚMERO: 1
AUTORES: Gabriela Azevedo; Loic Hilliou ; Gabriel Bernardo ; Sousa PInto, Isabel ; Ralph W Adams; Mathias Nilsson; Ronald D Villanueva;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 31, NÚMERO: 1