Maria Isabel Filipe Oliveira Braga Cruz Guimarães
AuthID: R-000-BQN
1
TÃTULO: Differential Diagnosis in Pressure Ulcers and Medical Devices
AUTORES: Alves, P; Eberhardt, T; Soares, R; Pinto, M; Pinto, C; Vales, L; Morais, J; Oliveira, I;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: CESKA A SLOVENSKA NEUROLOGIE A NEUROCHIRURGIE, VOLUME: 80
AUTORES: Alves, P; Eberhardt, T; Soares, R; Pinto, M; Pinto, C; Vales, L; Morais, J; Oliveira, I;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: CESKA A SLOVENSKA NEUROLOGIE A NEUROCHIRURGIE, VOLUME: 80
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: In vitro intestinal absorption of amino acid mixtures extracted from codfish (Gadus morhua L.) salting wastewater Full Text
AUTORES: Vincenza Ferraro; Ruben Ferreira Jorge; Isabel B Cruz; Filipa Antunes; Bruno Sarmento ; Paula M L Castro; Manuela E Pintado;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 49, NÚMERO: 1
AUTORES: Vincenza Ferraro; Ruben Ferreira Jorge; Isabel B Cruz; Filipa Antunes; Bruno Sarmento ; Paula M L Castro; Manuela E Pintado;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 49, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: Effects of Physical Parameters onto Adsorption of the Borderline Amino Acids Glycine, Lysine, Taurine, and Tryptophan upon Amberlite XAD16 Resin Full Text
AUTORES: Vincenza Ferraro; Isabel B Cruz; Ruben Ferreira Jorge; Manuela E Pintado ; Paula M L Castro ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF CHEMICAL AND ENGINEERING DATA, VOLUME: 58, NÚMERO: 3
AUTORES: Vincenza Ferraro; Isabel B Cruz; Ruben Ferreira Jorge; Manuela E Pintado ; Paula M L Castro ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF CHEMICAL AND ENGINEERING DATA, VOLUME: 58, NÚMERO: 3
4
TÃTULO: Extraction of High-added-value Compounds from Codfish (Gadus morhua) Salting Wastewater
AUTORES: Ferraro, V; Cruz, IB; Jorge, RF; Pintado, ME; Castro, PML;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Bioactive Compounds from Marine Foods: Plant and Animal Sources
AUTORES: Ferraro, V; Cruz, IB; Jorge, RF; Pintado, ME; Castro, PML;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Bioactive Compounds from Marine Foods: Plant and Animal Sources
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
5
TÃTULO: ADAPTATION AND PSYCHOMETRIC PROPERTIES OF THE STUDENT CAREER CONSTRUCTION INVENTORY FOR A PORTUGUESE SAMPLE: FORMATIVE AND REFLECTIVE CONSTRUCTS Full Text
AUTORES: Magda Rocha ; Maria Isabel Guimaraes;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: PSYCHOLOGICAL REPORTS, VOLUME: 111, NÚMERO: 3
AUTORES: Magda Rocha ; Maria Isabel Guimaraes;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: PSYCHOLOGICAL REPORTS, VOLUME: 111, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÃTULO: ADAPTATION AND PSYCHOMETRIC PROPERTIES OF THE STUDENT CAREER CONSTRUCTION INVENTORY FOR A PORTUGUESE SAMPLE: FORMATIVE AND REFLECTIVE CONSTRUCTS 1,2 Full Text
AUTORES: MAGDA ROCHA ; MARIA ISABEL GUIMARÃES;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Psychological Reports, VOLUME: 111, NÚMERO: 3
AUTORES: MAGDA ROCHA ; MARIA ISABEL GUIMARÃES;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Psychological Reports, VOLUME: 111, NÚMERO: 3
7
TÃTULO: Solvent extraction of sodium chloride from codfish (Gadus morhua) salting processing wastewater Full Text
AUTORES: Vincenza Ferraro; Isabel B Cruz; Ruben Ferreira Jorge; Manuela E Pintado ; Paula M L Castro ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: DESALINATION, VOLUME: 281, NÚMERO: 1
AUTORES: Vincenza Ferraro; Isabel B Cruz; Ruben Ferreira Jorge; Manuela E Pintado ; Paula M L Castro ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: DESALINATION, VOLUME: 281, NÚMERO: 1
8
TÃTULO: Characterisation of high added value compounds in wastewater throughout the salting process of codfish (Gadus morhua) Full Text
AUTORES: Vincenza Ferraro; Isabel B Cruz; Ruben Ferreira Jorge; Xavier X Malcata ; Paula M L Castro ; Manuela E Pintado ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 124, NÚMERO: 4
AUTORES: Vincenza Ferraro; Isabel B Cruz; Ruben Ferreira Jorge; Xavier X Malcata ; Paula M L Castro ; Manuela E Pintado ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 124, NÚMERO: 4
9
TÃTULO: Valorisation of natural extracts from marine source focused on marine by-products: A review Full Text
AUTORES: Vincenza Ferraro; Isabel B Cruz; Ruben Ferreira Jorge; Xavier X Malcata ; Manuela E Pintado ; Paula M L Castro ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 43, NÚMERO: 9
AUTORES: Vincenza Ferraro; Isabel B Cruz; Ruben Ferreira Jorge; Xavier X Malcata ; Manuela E Pintado ; Paula M L Castro ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 43, NÚMERO: 9
10
TÃTULO: Characterisation of Soluble Nitrogen and Muscle Proteins in Wastewater Throughout the Salting Process of Codfish (Gadus morhua)
AUTORES: Vincenza Ferraro; Isabel B Cruz; Ruben Ferreira Jorge; Xavier Malcata, FX ; Paula M L Castro ; Manuela E Pintado ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: 13th Conference on Process Integration, Modelling and Optimisation for Energy Saving and Pollution Reduction in PRES 2010: 13TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON PROCESS INTEGRATION, MODELLING AND OPTIMISATION FOR ENERGY SAVING AND POLLUTION REDUCTION, VOLUME: 21
AUTORES: Vincenza Ferraro; Isabel B Cruz; Ruben Ferreira Jorge; Xavier Malcata, FX ; Paula M L Castro ; Manuela E Pintado ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: 13th Conference on Process Integration, Modelling and Optimisation for Energy Saving and Pollution Reduction in PRES 2010: 13TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON PROCESS INTEGRATION, MODELLING AND OPTIMISATION FOR ENERGY SAVING AND POLLUTION REDUCTION, VOLUME: 21
INDEXADO EM: Scopus WOS