2
TÍTULO: Relationships between anthocyanins and other compounds and sensory acceptability of Hibiscus drinks  Full Text
AUTORES: Aurelie Bechoff; Mady Cisse; Genevieve Fliedel; Anne Laure Declemy; Nicolas Ayessou; Noel Akissoe; Cheikh Toure; Ben Bennett; Manuela Pintado ; Dominique Pallet; Keith I Tomlins;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 148
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Wild mushroom extracts potentiate the action of standard antibiotics against multiresistant bacteria  Full Text
AUTORES: Alves, MJ; Ferreira, ICFR ; Lourenco, I; Castro, A; Pereira, L; Martins, A; Pintado, M ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 116, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 17
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: A diversity profile from the staphylococcal community on atopic dermatitis skin: a molecular approach  Full Text
AUTORES: Soares, J; Lopes, C; Tavaria, F ; Delgado, L ; Pintado, M ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 115, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 15 Handle
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: A novel direct contact method for the assessment of the antimicrobial activity of dental cements  Full Text
AUTORES: Costa, EM; Silva, S; Madureira, AR ; Cardelle Cobas, A; Tavaria, FK ; Pintado, MM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF MICROBIOLOGICAL METHODS, VOLUME: 93, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Antimicrobial activity of phenolic compounds identified in wild mushrooms, SAR analysis and docking studies
AUTORES: Alves, MJ; Ferreira, ICFR ; Froufe, HJC; Abreu, RMV; Martins, A; Pintado, M ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 115, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Antinociceptive and anti-inflammatory effects of novel dietary protein hydrolysate produced from whey by proteases of Cynara cardunculus  Full Text
AUTORES: Tavares, TG; Spindola, H; Longato, G; Pintado, ME ; Carvalho, JE; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 32, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Bacteria immobilisation on hydroxyapatite surface for heavy metals removal  Full Text
AUTORES: Piccirillo, C ; Pereira, SIA; Marques, APGC ; Pullar, RC ; Tobaldi, DM ; Pintado, ME ; Castro, PML ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF ENVIRONMENTAL MANAGEMENT, VOLUME: 121
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Bioactivity of probiotic whey cheese: characterization of the content of peptides and organic acids. Bioactive whey cheese  Full Text
AUTORES: Madureira, AR ; Soares, JC; Amorim, M; Tavares, T ; Gomes, AM ; Pintado, MM ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 93, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Blueberry anthocyanins in health promotion: A metabolic overview  Full Text
AUTORES: Sonia Norberto; Sara Silva; Manuela Meireles ; Ana Faria ; Manuela Pintado ; Conceicao Calhau ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS, VOLUME: 5, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 169
NO MEU: ORCID
Página 1 de 14. Total de resultados: 131.