Maria Luisa Louro Martins
AuthID: R-000-C52
1
TÃTULO: Impact of a 15% spirulina (Limnospira platensis) dietary inclusion on productive performance and meat traits in naked neck and fully feathered slow-growing broiler strains
AUTORES: Fernandes, E. A.; Martins, C. F.; Sales, J. R.; Carvalho, D. F. P.; Prates, J. A. M.; Lordelo, M. M.; Martins, L. L.; Raymundo, A.; Almeida, A. M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: POULTRY SCIENCE, VOLUME: 103, NÚMERO: 11
AUTORES: Fernandes, E. A.; Martins, C. F.; Sales, J. R.; Carvalho, D. F. P.; Prates, J. A. M.; Lordelo, M. M.; Martins, L. L.; Raymundo, A.; Almeida, A. M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: POULTRY SCIENCE, VOLUME: 103, NÚMERO: 11
2
TÃTULO: The Naked Neck Gene in the Domestic Chicken: A Genetic Strategy to Mitigate the Impact of Heat Stress in Poultry Production-A Review Full Text
AUTORES: Fernandes, Elisabete; Raymundo, Anabela; Martins, Luisa Louro; Lordelo, Madalena; de Almeida, Andre M.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 13, NÚMERO: 6
AUTORES: Fernandes, Elisabete; Raymundo, Anabela; Martins, Luisa Louro; Lordelo, Madalena; de Almeida, Andre M.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 13, NÚMERO: 6
3
TÃTULO: Ultrasound Assisted Coextraction of Cornicabra Olives and Thyme to Obtain Flavored Olive Oils
AUTORES: Peres, Fatima; Marques, Madalena Pinho; Mourato, Miguel; Martins, Luisa L.; Ferreira Dias, Suzana;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 19
AUTORES: Peres, Fatima; Marques, Madalena Pinho; Mourato, Miguel; Martins, Luisa L.; Ferreira Dias, Suzana;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 19
4
TÃTULO: Antioxidative response of lettuce (Lactuca sativa) to carbamazepine-induced stress Full Text
AUTORES: Leitao, I; Mourato, MP; Carvalho, L; Oliveira, MC; Marques, MM; Martins, LL;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH
AUTORES: Leitao, I; Mourato, MP; Carvalho, L; Oliveira, MC; Marques, MM; Martins, LL;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH
INDEXADO EM: WOS
5
TÃTULO: Comparison between a Traditional (Horse Manure) and a Non-Conventional (Cork Powder) Organic Residue in the Uptake of Potentially Toxic Elements by Lettuce in Contaminated Soils
AUTORES: Moreira, I; Leitao, I; Mourato, MP; Martins, LL;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ENVIRONMENTS, VOLUME: 8, NÚMERO: 5
AUTORES: Moreira, I; Leitao, I; Mourato, MP; Martins, LL;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ENVIRONMENTS, VOLUME: 8, NÚMERO: 5
6
TÃTULO: Efficient regulation of copper homeostasis underlies accession-specific sensitivities to excess copper and cadmium in roots of Arabidopsis thaliana
AUTORES: dos Reis, RA; Hendrix, S; Mourato, MP; Martins, LL; Vangronsveld, J; Cuypers, A;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF PLANT PHYSIOLOGY, VOLUME: 261
AUTORES: dos Reis, RA; Hendrix, S; Mourato, MP; Martins, LL; Vangronsveld, J; Cuypers, A;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF PLANT PHYSIOLOGY, VOLUME: 261
7
TÃTULO: Acetaminophen induces an antioxidative response in lettuce plants
AUTORES: Leitão, I; Martins, LL; Carvalho, L; Oliveira, MC; Marques, MM; Mourato, MP;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Plants, VOLUME: 10, NÚMERO: 6
AUTORES: Leitão, I; Martins, LL; Carvalho, L; Oliveira, MC; Marques, MM; Mourato, MP;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Plants, VOLUME: 10, NÚMERO: 6
8
TÃTULO: Stress response of lettuce (Lactuca sativa) to environmental contamination with selected pharmaceuticals: A proteomic study Full Text
AUTORES: Leitao, I; Leclercq, CC; Ribeiro, DM; Renaut, J; Almeida, AM; Martins, LL; Mourato, MP;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF PROTEOMICS, VOLUME: 245
AUTORES: Leitao, I; Leclercq, CC; Ribeiro, DM; Renaut, J; Almeida, AM; Martins, LL; Mourato, MP;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF PROTEOMICS, VOLUME: 245
9
TÃTULO: Response to stress induced by different potentially toxic elements (As, Cd, Cu and Na) in rapeseed leaves
AUTORES: Leitao, I; Sales, J; Martins, LL; Mourato, MP;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: PLANT PHYSIOLOGY REPORTS, VOLUME: 26, NÚMERO: 3
AUTORES: Leitao, I; Sales, J; Martins, LL; Mourato, MP;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: PLANT PHYSIOLOGY REPORTS, VOLUME: 26, NÚMERO: 3
10
TÃTULO: Nutritional and chemical composition of different life stages of Tribolium castaneum (Herbst)
AUTORES: Duarte, S; Limao, J; Barros, G; Bandarra, NM; Roseiro, LC; Goncalves, H; Martins, LL; Mourato, MP; Carvalho, MO;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF STORED PRODUCTS RESEARCH, VOLUME: 93
AUTORES: Duarte, S; Limao, J; Barros, G; Bandarra, NM; Roseiro, LC; Goncalves, H; Martins, LL; Mourato, MP; Carvalho, MO;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF STORED PRODUCTS RESEARCH, VOLUME: 93