1
TÍTULO: Influence of Na+, K+ and Ca2+ on mechanical and structural properties of gels from chestnut and rice flours  Full Text
AUTORES: Torres, MD; Raymundo, A ; Sousa, I ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: CARBOHYDRATE POLYMERS, VOLUME: 102, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Comparison of microalgal biomass profiles as novel functional ingredient for food products  Full Text
AUTORES: Ana Paula Batista; Luisa Gouveia; Narcisa M Bandarra; Jose M Franco; Anabela Raymundo ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS, VOLUME: 2, NÚMERO: 2
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3
TÍTULO: Effect of sucrose, stevia and xylitol on rheological properties of gels from blends of chestnut and rice flours  Full Text
AUTORES: Torres, MD; Raymundo, A ; Sousa, I ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: CARBOHYDRATE POLYMERS, VOLUME: 98, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Insights on the safety of carotenogenic Chlorella vulgaris in rodents  Full Text
AUTORES: Cristina de Mello Sampayo; Luisa L Corvo ; Rogerio Mendes; Diana Duarte; Joana Lucas; Rui Pinto; Ana Paula Batista; Anabela Raymundo ; Beatriz Silva Lima ; Narcisa M Bandarra; Luisa Gouveia;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS, VOLUME: 2, NÚMERO: 4
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5
TÍTULO: Isochrysis galbana and Diacronema vlkianum biomass incorporation in pasta products as PUFA's source  Full Text
AUTORES: Monica Fradique; Ana Paula Batista; Cristiana Nunes, MC ; Luisa Gouveia; Narcisa M Bandarra; Anabela Raymundo ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 50, NÚMERO: 1
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6
TÍTULO: Thermorheological and Textural Behaviour of Gluten-Free Gels Obtained from Chestnut and Rice Flours  Full Text
AUTORES: Torres, MD; Fradinho, P; Raymundo, A ; Sousa, I ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Food and Bioprocess Technology, VOLUME: 7, NÚMERO: 4
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8
TÍTULO: Properties of protein powder prepared from Cape hake by-products  Full Text
AUTORES: Pires, C; Costa, S; Batista, AP; Nunes, MC ; Raymundo, A ; Batista, I;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 108, NÚMERO: 2
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9
TÍTULO: From egg yolk/kappa-Carrageenan dispersions to gel systems: Linear viscoelasticity and texture analysis  Full Text
AUTORES: Jose M Manuel Aguilar; Ana Paula Batista; Ma Cristiana Nunes ; Felipe Cordobes; Anabela Raymundo ; Antonio Guerrero;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Conference on Food Colloids 2010 - On the Road From Interfaces to Consumers in FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 25, NÚMERO: 4
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10
TÍTULO: Microalgae biomass interaction in biopolymer gelled systems  Full Text
AUTORES: Batista, AP; Nunes, MC ; Raymundo, A ; Gouveia, L; Sousa, I ; Cordobes, F; Guerrero, A; Franco, JM;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Conference on Food Colloids 2010 - On the Road From Interfaces to Consumers in FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 25, NÚMERO: 4
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