1
TÍTULO: Preservation Methods in Isolates of Sporothrix Characterized by Polyphasic Approach
AUTORES: Rabello, Vanessa Brito de Souza; Correa Moreira, Danielly; Santos, Cledir; Pinto, Tatiana Casto Abreu; Procopio Azevedo, Anna Carolina; Boechat, Jessica; Coelho, Rowena Alves; Almeida Paes, Rodrigo; Costa, Gisela; Lima, Nelson; Zancope Oliveira, Rosely Maria; Oliveira, Manoel Marques Evangelista;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF FUNGI, VOLUME: 9, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Taxonomy and phylogenetic analysis reveal one new genus and three new species in Inonotus s.l. (Hymenochaetaceae) from Brazil
AUTORES: de Lima, VX; de Oliveira, VRT; de Lima, NC; Oliveira, JRC; Santos, C; Lima, N; Gibertoni, TB;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: CRYPTOGAMIE MYCOLOGIE, VOLUME: 43, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: A Time-Splitting Tau Method for PDE's: A Contribution for the Spectral Tau Toolbox Library  Full Text
AUTORES: Lima, N.; Matos, J. A. O. ; Matos, J. M. A. ; Vasconcelos, P. B. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MATHEMATICS IN COMPUTER SCIENCE, VOLUME: 16, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS DBLP CrossRef: 1
4
TÍTULO: Public perception of microorganisms and microbiology education: a need for enhancing society's microbiology literacy
AUTORES: Carvalho, GS; Lima, N;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Importance of Microbiology Teaching and Microbial Resource Management for Sustainable Futures
INDEXADO EM: Scopus
5
TÍTULO: Occurrence of Aflatoxins and Ochratoxin A during Merken Pepper Powder Production in Chile
AUTORES: Costa, Jessica; Santos, Carla; Soares, Celia; Rodriguez, Rodrigo; Lima, Nelson; Santos, Cledir;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 23
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Antifungal Potential of Capsaicinoids and Capsinoids from the Capsicum Genus for the Safeguarding of Agrifood Production: Advantages and Limitations for Environmental Health
AUTORES: Costa, Jessica; Sepulveda, Marcela; Gallardo, Victor; Cayun, Yasna; Santander, Christian; Ruiz, Antonieta; Reyes, Marjorie; Santos, Carla; Cornejo, Pablo; Lima, Nelson; Santos, Cledir;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 10, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Development of Microbiome Biobanks - Challenges and Opportunities
AUTORES: Ryan, MJ; Schloter, M; Berg, G; Kostic, T; Kinkel, LL; Eversole, K; Macklin, JA; Schelkle, B; Kazou, M; Sarand, I; Singh, BK; Fischer, D; Maguin, E; Ferrocino, I; Lima, N; McClure, RS; Charles, TC; de Souza, RSC; Kiran, GS; Krug, HL; Taffner, J; Roume, H; Selvin, J; Smith, D; Rybakova, D; Sessitsch, A; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: TRENDS IN MICROBIOLOGY, VOLUME: 29, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 33
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Occurrence of filamentous fungi in drinking water: their role on fungal-bacterial biofilm formation
AUTORES: Afonso, TB; Simoes, LC; Lima, N;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: RESEARCH IN MICROBIOLOGY, VOLUME: 172, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 17
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Influence of S. cerevisiae and P. kluyveri as starters on chocolate flavour  Full Text
AUTORES: Moreira, I; Costa, J; Vilela, L; Lima, N; Santos, C; Schwan, R;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 101, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 11
NO MEU: ORCID
Página 1 de 13. Total de resultados: 125.