1
TÍTULO: Enhancing Market Readiness for nZEB Implementation
AUTORES: Aelenei, L.; Croitoru, C.; Korczak, K.; Petran, H.; O'Rourke Potockis, H.; Tzanev, D.; Sandie, M.; Mandic, D.; Goncalves, H.; Duarte, P.; Trindade, P.; Loureiro, D.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 8th Conference of the Sustainable-Solutions-for-Energy-and-Environment (EENVIRO) in 8TH CONFERENCE OF THE SUSTAINABLE SOLUTIONS FOR ENERGY AND ENVIRONMENT EENVIRO 2022, VOLUME: 1185, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Lactate Dehydrogenase Is the Key Enzyme for Pneumococcal Pyruvate Metabolism and Pneumococcal Survival in Blood
AUTORES: Paula Gaspar; Firas A Y Al Bayati; Peter W Andrew; Ana Rute Neves; Hasan Yesilkaya;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INFECTION AND IMMUNITY, VOLUME: 82, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: The Lcn972 Bacteriocin-Encoding Plasmid pBL1 Impairs Cellobiose Metabolism in Lactococcus lactis
AUTORES: Ana B Campelo; Paula Gaspar; Clara Roces; Ana Rodriguez; Jan Kok; Oscar P Kuipers; Ana Rute Neves; Beatriz Martinez;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY, VOLUME: 77, NÚMERO: 21
INDEXADO EM: WOS CrossRef
5
TÍTULO: High Yields of 2,3-Butanediol and Mannitol in Lactococcus lactis through Engineering of NAD(+) Cofactor Recycling
AUTORES: Paula Gaspar; Ana Rute Neves; Michael J Gasson; Claire A Shearman; Helena Santos ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY, VOLUME: 77, NÚMERO: 19
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Engineering Lactococcus lactis for production of mannitol: High yields from food-grade strains deficient in lactate dehydrogenase and the mannitol transport system
AUTORES: Gaspar, P; Neves, AR; Ramos, A; Gasson, MJ; Shearman, CA; Santos, H ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY, VOLUME: 70, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
7
TÍTULO: Enhancement of trehalose production in dairy propionibacteria through manipulation of environmental conditions  Full Text
AUTORES: Cardoso, FS; Gaspar, P; Hugenholtz, J; Ramos, A; Santos, H ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 91, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef