Lisete Sousa Paiva
AuthID: R-004-VP7
1
TÃTULO: The Impact of Different Withering Process Conditions on the Bioactivity and Quality of Black Tea from Azorean <i>Camellia sinensis</i>
AUTORES: Paiva, Lisete Sousa; Dias, Ana Paula; Marcone, Massimo Francesco; Baptista, Jose Antonio Bettencourt;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BEVERAGES, VOLUME: 9, NÚMERO: 4
AUTORES: Paiva, Lisete Sousa; Dias, Ana Paula; Marcone, Massimo Francesco; Baptista, Jose Antonio Bettencourt;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BEVERAGES, VOLUME: 9, NÚMERO: 4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
![](/img/scopus_icon.png)
![](/img/clarivate-icon.png)
2
TÃTULO: Bromelain, a Group of Pineapple Proteolytic Complex Enzymes (Ananas comosus) and Their Possible Therapeutic and Clinical Effects. A Summary
AUTORES: Varilla, C; Marcone, M; Paiva, L; Baptista, J;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 10
AUTORES: Varilla, C; Marcone, M; Paiva, L; Baptista, J;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 10
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
![](/img/scopus_icon.png)
![](/img/clarivate-icon.png)
3
TÃTULO: Isolation and characterization of angiotensin I-converting enzyme (ACE) inhibitory peptides from Ulva rigida C. Agardh protein hydrolysate Full Text
AUTORES: Lisete Paiva; Elisabete Lima; Ana I Isabel Neto; Jose Baptista;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS, VOLUME: 26
AUTORES: Lisete Paiva; Elisabete Lima; Ana I Isabel Neto; Jose Baptista;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS, VOLUME: 26
4
TÃTULO: BOVINE MILK FORMULA BASED ON PARTIAL HYDROLYSIS OF CASEINS BY BROMELAIN ENZYME: BETTER DIGESTIBILITY AND ANGIOTENSIN-CONVERTING ENZYME-INHIBITORY PROPERTIES Full Text
AUTORES: Vera Medeiros; Nuno Rainha; Lisete Paiva; Elisabete Lima; Jose Baptista;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, VOLUME: 17, NÚMERO: 4
AUTORES: Vera Medeiros; Nuno Rainha; Lisete Paiva; Elisabete Lima; Jose Baptista;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, VOLUME: 17, NÚMERO: 4
5
TÃTULO: Edible Azorean macroalgae as source of rich nutrients with impact on human health Full Text
AUTORES: Lisete Paiva; Elisabete Lima; Rita Ferreira Patarra; Ana Isabel Neto; Jose Baptista;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 164
AUTORES: Lisete Paiva; Elisabete Lima; Rita Ferreira Patarra; Ana Isabel Neto; Jose Baptista;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 164
6
TÃTULO: Chemical composition and biological activities of Laurus essential oils from different Macaronesian Islands Full Text
AUTORES: Furtado, R; Baptista, J; Lima, E; Paiva, L; Barroso, JG; Rosa, JS; Oliveira, L;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: BIOCHEMICAL SYSTEMATICS AND ECOLOGY, VOLUME: 55
AUTORES: Furtado, R; Baptista, J; Lima, E; Paiva, L; Barroso, JG; Rosa, JS; Oliveira, L;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: BIOCHEMICAL SYSTEMATICS AND ECOLOGY, VOLUME: 55
7
TÃTULO: Value of off-season fresh Camellia sinensis leaves. Antiradical activity, total phenolics content and catechin profiles Full Text
AUTORES: Jose Baptista; Elisabete Lima; Lisete Paiva; Ana R Castro;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 59, NÚMERO: 2
AUTORES: Jose Baptista; Elisabete Lima; Lisete Paiva; Ana R Castro;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 59, NÚMERO: 2
8
TÃTULO: Comparison of Azorean tea theanine to teas from other origins by HPLC/DAD/FD. Effect of fermentation, drying temperature, drying time and shoot maturity Full Text
AUTORES: Jose Baptista ; Elisabete Lima ; Lisete Paiva; Ana L Andrade; Maria G Alves;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 132, NÚMERO: 4
AUTORES: Jose Baptista ; Elisabete Lima ; Lisete Paiva; Ana L Andrade; Maria G Alves;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 132, NÚMERO: 4
9
TÃTULO: Nutritional value of selected macroalgae Full Text
AUTORES: Rita Ferreira Patarra; Lisete Paiva; Ana I Isabel Neto ; Elisabete Lima ; Jose Baptista ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY, VOLUME: 23, NÚMERO: 2
AUTORES: Rita Ferreira Patarra; Lisete Paiva; Ana I Isabel Neto ; Elisabete Lima ; Jose Baptista ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY, VOLUME: 23, NÚMERO: 2
10
TÃTULO: Preliminary notes on the reproductive biology of the lizardfish, Synodus saurus (Actynopterygii : Synodontidae) in the Azores
AUTORES: Sousa, L; Barreiros, JP ; Soares, MSC ; Hostim Silva, M; Santos, RS;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: CYBIUM, VOLUME: 27, NÚMERO: 1
AUTORES: Sousa, L; Barreiros, JP ; Soares, MSC ; Hostim Silva, M; Santos, RS;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: CYBIUM, VOLUME: 27, NÚMERO: 1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
![](/img/scopus_icon.png)
![](/img/clarivate-icon.png)