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TÍTULO: Valorization of Arbutus unedo L. Pomace: Exploring the Recovery of Bioactive Phenolic Compounds from Distillation By-Products
AUTORES: Ritamaria Di Lorenzo; Maria Grazia Ferraro; Ceferino Carrera; Federica Iazzetti; Nuria Chinchilla; Maria Maisto; María José Aliaño-González; Vincenzo Piccolo; Anabela Romano; Lucia Ricci; Bruno Medronho; Adua Marzocchi; Marialuisa Piccolo; Gian Carlo Tenore; Carlo Irace; Sonia Laneri;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Antioxidants, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
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2
TÍTULO: Influence of Biotic and Abiotic Factors on the Production and Composition of Essential Oils
AUTORES: Sandra Gonçalves; Inês Mansinhos; Anabela Romano;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Essential Oils: Extraction Methods and Applications
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TÍTULO: Poly(butylene succinate)-Based Composites with Technical and Extracted Lignins from Wood Residues
AUTORES: Melro, Elodie; Duarte, Hugo; Eivazi, Alireza; Costa, Carolina; Faleiro, Maria L.; da Costa, Ana M. Rosa; Antunes, Filipe E.; Valente, Artur J. M.; Romano, Anabela; Norgren, Magnus; Medronho, Bruno;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ACS APPLIED POLYMER MATERIALS, VOLUME: 6, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
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TÍTULO: A Sustainable Extraction Approach of Phytochemicals from Date (Phoenix dactylifera L.) Fruit Cultivars Using Ultrasound-Assisted Deep Eutectic Solvent: A Comprehensive Study on Bioactivity and Phenolic Variability
AUTORES: Djaoudene, Ouarda; Bachir Bey, Mostapha; Schisano, Connie; Djebari, Sabrina; Tenore, Gian Carlo; Romano, Anabela;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 13, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
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5
TÍTULO: Anti-obesogenic effects of plant natural products: A focus on Korean traditional foods  Full Text
AUTORES: Das, Gitishree; Jimenez, Luis Alfonso; Goncalves, Sandra; Heredia, J. Basilio; Pereira, Maria de Lourdes Gomes; Romano, Anabela; Shin, Han Seung; Patra, Jayanta Kumar;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 148
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
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6
TÍTULO: Carob: A Mediterranean Resource for the Future
AUTORES: Martins Loucao, Maria Amelia; Correia, Pedro Jose; Romano, Anabela;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 9
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TÍTULO: Advancements in Detection and Mitigation Strategies for Petroleum-Derived Contaminants in Aquatic Environments: A Comprehensive Review  Full Text
AUTORES: Duarte, Hugo; Aliano Gonzalez, Maria Jose; Romano, Anabela; Medronho, Bruno;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SENSORS, VOLUME: 24, NÚMERO: 11
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TÍTULO: Environmental Factors Related to Climate Change Alter the Chemical Composition and Biological Activity of Lavandula viridis L'Hér Essential Oil
AUTORES: Mansinhos, Ines; Goncalves, Sandra; Rodriguez Solana, Raquel; Moreno Rojas, Jose Manuel; Romano, Anabela;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: AGRICULTURE-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 7
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9
TÍTULO: How climate change-related abiotic factors affect the production of industrial valuable compounds in Lamiaceae plant species: a review  Full Text
AUTORES: Mansinhos, Ines; Goncalves, Sandra; Romano, Anabela;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FRONTIERS IN PLANT SCIENCE, VOLUME: 15
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
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TÍTULO: Fortification of wheat white bread: assessing the suitability of Beta vulgaris trough technological, nutritional, and sensory evaluation
AUTORES: Issaoui, Manel; Oueslati, Samia; Flamini, Guido; Delgado, Amelia M.; Romano, Anabela;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
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