1
TÍTULO: Are intermediate school meals a real contribution to improve a healthy and sustainable diet?
AUTORES: Melo, Rita; Lima, Joao; Baltazar, Ana Lucia; Pinto, Ezequiel; Fialho, Sonia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BRITISH FOOD JOURNAL
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Perception of Portuguese Consumers Regarding Food Labeling  Full Text
AUTORES: Silva, Bruna; Lima, Joao P. M.; Baltazar, Ana Lucia; Pinto, Ezequiel; Fialho, Sonia;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 14, NÚMERO: 14
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Impact of a Food Education Session on Vegetables Plate Waste in a Portuguese School Canteen  Full Text
AUTORES: Marques, Catia; Lima, Joao P. M.; Fialho, Sonia; Pinto, Ezequiel; Baltazar, Ana Lucia;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 14, NÚMERO: 24
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: Recovering Memories of the Portuguese Colonial War Through Forensic Anthropology
AUTORES: Eugénia Cunha; Maria Teresa Ferreira; Sónia Codinha; Gonçalo Carnim; Carina Marques; Cláudia Umbelino;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Forensic Archaeology: A Global Perspective
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 1
5
TÍTULO: Death of Mother and Child Due to Dystocia in 19th Century Portugal  Full Text
AUTORES: Cruz, CB; Codinha, S;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF OSTEOARCHAEOLOGY, VOLUME: 20, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID