Susan Matthew
AuthID: R-000-GTG
1
TÃTULO: Isolation and identification of antioxidants from Pedilanthus tithymaloides Full Text
AUTORES: Pedro M Abreu ; Susan Matthew; Tania Gonzalez; Lucie Vanickova; David Costa; Ana Gomes; Marcela A Segundo ; Eduarda Fernandes ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF NATURAL MEDICINES, VOLUME: 62, NÚMERO: 1
AUTORES: Pedro M Abreu ; Susan Matthew; Tania Gonzalez; Lucie Vanickova; David Costa; Ana Gomes; Marcela A Segundo ; Eduarda Fernandes ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF NATURAL MEDICINES, VOLUME: 62, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: A new C-9 nor-isoprenoid glucoside from Rantherium suaveolens Full Text
AUTORES: Habib H Oueslati; Ben Jannet, H; Zine Mighri; Susan Matthew; Pedro M Abreu ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: NATURAL PRODUCT RESEARCH, VOLUME: 21, NÚMERO: 10
AUTORES: Habib H Oueslati; Ben Jannet, H; Zine Mighri; Susan Matthew; Pedro M Abreu ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: NATURAL PRODUCT RESEARCH, VOLUME: 21, NÚMERO: 10
3
TÃTULO: Antioxidant compounds from Ebenus pinnata Full Text
AUTORES: Pedro M Abreu ; Hatem Braham; Hichem Ben Jannet; Zine Mighri; Susan Matthew;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: FITOTERAPIA, VOLUME: 78, NÚMERO: 1
AUTORES: Pedro M Abreu ; Hatem Braham; Hichem Ben Jannet; Zine Mighri; Susan Matthew;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: FITOTERAPIA, VOLUME: 78, NÚMERO: 1
4
TÃTULO: High-performance liquid chromatographic determination of glycoalkaloids in potatoes from conventional, integrated, and organic crop systems Full Text
AUTORES: Pedro Abreu ; Angela Relva; Susan Matthew; Zulmira Gomes; Zilda Morais ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 18, NÚMERO: 1
AUTORES: Pedro Abreu ; Angela Relva; Susan Matthew; Zulmira Gomes; Zilda Morais ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 18, NÚMERO: 1
5
TÃTULO: Ellagic acid glycosides from Turpinia ternata Full Text
AUTORES: Susan Matthew; Kuo Ching Kao; Yuan Shiun Chang; Pedro Abreu ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: NATURAL PRODUCT RESEARCH, VOLUME: 21, NÚMERO: 1
AUTORES: Susan Matthew; Kuo Ching Kao; Yuan Shiun Chang; Pedro Abreu ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: NATURAL PRODUCT RESEARCH, VOLUME: 21, NÚMERO: 1
6
TÃTULO: Antioxidant and anti-inflammatory phenolics from Pedilanthus tithymaloides
AUTORES: Abreu, P; Matthew, S; Gonzalez, T; Costa, D; Segundo, M ; Fernandes, E ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: 54th Annual Congress on Medicinal Plant Research in PLANTA MEDICA, VOLUME: 72, NÚMERO: 11
AUTORES: Abreu, P; Matthew, S; Gonzalez, T; Costa, D; Segundo, M ; Fernandes, E ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: 54th Annual Congress on Medicinal Plant Research in PLANTA MEDICA, VOLUME: 72, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: WOS
7
TÃTULO: Anti-inflammatory and antioxidant activity of a medicinal tincture from Pedilanthus tithymaloides Full Text
AUTORES: Abreu, P ; Matthew, S; Gonzalez, T; Costa, D; Segundo, MA ; Fernandes, E ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: LIFE SCIENCES, VOLUME: 78, NÚMERO: 14
AUTORES: Abreu, P ; Matthew, S; Gonzalez, T; Costa, D; Segundo, MA ; Fernandes, E ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: LIFE SCIENCES, VOLUME: 78, NÚMERO: 14
8
TÃTULO: QSAR analysis of phenolic antioxidants using MOLMAP descriptors of local properties Full Text
AUTORES: Gupta, S; Matthew, S; Abreu, PM ; Aires de Sousa, J ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: BIOORGANIC & MEDICINAL CHEMISTRY, VOLUME: 14, NÚMERO: 4
AUTORES: Gupta, S; Matthew, S; Abreu, PM ; Aires de Sousa, J ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: BIOORGANIC & MEDICINAL CHEMISTRY, VOLUME: 14, NÚMERO: 4
9
TÃTULO: Employing natural product- like combinatorial libraries in the discovery of lead libraries
AUTORES: Abreu, PM; Branco, PS; Matthew, S;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: Combinatorial Synthesis of Natural Product-Based Libraries
AUTORES: Abreu, PM; Branco, PS; Matthew, S;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: Combinatorial Synthesis of Natural Product-Based Libraries
INDEXADO EM: Scopus
10
TÃTULO: Antioxidant phenolic glycosides from Moricandia arvensis Full Text
AUTORES: Braham, H; Mighri, Z; Ben Jannet, H; Matthew, S; Abreu, PM ;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS, VOLUME: 68, NÚMERO: 4
AUTORES: Braham, H; Mighri, Z; Ben Jannet, H; Matthew, S; Abreu, PM ;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS, VOLUME: 68, NÚMERO: 4