1
TÍTULO: The effects of pressure-based processing technologies on protein oxidation
AUTORES: Ganjeh, Alireza Mousakhani; Pinto, Carlos A.; Susana Casal; Saraiva, Jorge A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 59
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
2
TÍTULO: High-Pressure Processing Effects on Microbiological Stability, Physicochemical Properties, and Volatile Profile of a Fruit Salad
AUTORES: Lopes, Ana C.; Queiros, Rui P.; Inacio, Rita S.; Pinto, Carlos A.; Susana Casal; Delgadillo, Ivonne; Saraiva, Jorge A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
4
TÍTULO: Effects of pressure-based technologies on food lipids oxidation  Full Text
AUTORES: Ganjeh, Alireza Mousakhani; Gomes, Alexandrina; Barreira, Maria Joao; Pinto, Carlos A.; Susana Casal; Saraiva, Jorge A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 461
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: The effects of high-pressure processing on biogenic amines in food: A review
AUTORES: Alireza Mousakhani Ganjeh; Nicole Moreira; Carlos A Pinto; Susana Casal; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food and Humanity, VOLUME: 2
INDEXADO EM: CrossRef: 5
6
TÍTULO: Effect of regulated and sustained irrigation on oil concentration and minor compounds of olive oil
AUTORES: Fernandes Silva, A.; Boatto, A.; Brito, T.; Cruz, R.; Susana Casal;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 31st International Horticultural Congress (IHC) / International Symposium on Water - A Worldwide Challenge for Horticulture! in XXXI INTERNATIONAL HORTICULTURAL CONGRESS, IHC2022: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON WATER: A WORLDWIDE CHALLENGE FOR HORTICULTURE!, VOLUME: 1373, NÚMERO: 1373
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
7
TÍTULO: Estimation of Portuguese population dietary exposure to Bisphenol
AUTORES: Sofia Costa; Daniela Correia; Vânia Magalhães; Catarina Carvalho; Sofia Vilela; Sara Cunha; Susana Casal; Carla Lopes; Torres, Duarte ;
PUBLICAÇÃO: 2021
INDEXADO EM: Handle
8
TÍTULO: Azeitona de mesa: fruto do passado mas com grande potencial no futuro
AUTORES: Nuno Rodrigues; Catarina I Oliveira; Susana Casal; Elsa Ramalhosa; J.A. Pereira;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: 1º Congresso da Rede de Instituições do Ensino Superior para a salvaguarda da Dieta Mediterrânica
INDEXADO EM: Handle
9
TÍTULO: Effect of olive leaf incorporation during the industrial extraction of cv. Arbequina Olive oils on their quality and bioactive composition
AUTORES: Ítala Marx; Nuno Rodrigues; Ana C Veloso ; Rebeca Cruz; Susana Casal; J.A. Pereira; António M Peres;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: 18th Euro Fed Lipid Congress and Expo: For a Helathy and Sustainable World
INDEXADO EM: Handle
10
TÍTULO: Desenvolvimento de produtos diferenciados a partir de azeitona de mesa
AUTORES: Nuno Rodrigues; Susana Casal; J.A. Pereira; Elsa Ramalhosa;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Revista da Associação Portuguesa de Horticultura, VOLUME: 142
INDEXADO EM: Handle
Página 1 de 8. Total de resultados: 80.