1
TÍTULO: Interlaboratory exercise for the analysis of carotenoids and related compounds in dried mango fruit (Mangifera indica L.)
AUTORES: Villacis Chiriboga, Jose; Jacobs, Griet; Van Camp, John; Elst, Kathy; Ruales, Jenny; Marcillo Parra, Veronica; Bohm, Volker; Bunea, Andrea; Cirlini, Martina; Craft, Neal; De Meulenaer, Bruno; Dias, M. Graca; Lazzarino, Giacomo; Melendez Martinez, Antonio J.; Versloot, Pieter; Mercadante, Adriana Z.; Olmedilla Alonso, Begona; Ortiz Ulloa, Johana; Stinco, Carla M.; Voorspoels, Stefan;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 111
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: The seed of the Amazonian fruit Couepia bracteosa exhibits higher scavenging capacity against ROS and RNS than its shell and pulp extracts
AUTORES: Alessandra Berto; Alessandra Braga Ribeiro; Enrique Sentandreu; Nilson Evelazio de Souza; Adriana Zerlotti Mercadante; Renan Campos Chiste; Eduarda Fernandes ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 6, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Superoxide Anion Radical: Generation and Detection in Cellular and Non-Cellular Systems
AUTORES: Renan Campos Chiste; Marisa Freitas; Adriana Zerlotti Mercadante; Eduarda Fernandes ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CURRENT MEDICINAL CHEMISTRY, VOLUME: 22, NÚMERO: 37
INDEXADO EM: WOS CrossRef
Página 1 de 2. Total de resultados: 17.