1
TÍTULO: Consumers' Perceptions about Edible Insects' Nutritional Value and Health Effects: Study Involving 14 Countries
AUTORES: Guine, Raquel P. F.; Florenca, Sofia G.; Costa, Cristina A.; Correia, Paula M. R.; Boustani, Nada M.; Matran, Irina; Jaksic, Kresimir; Chuck Hernandez, Cristina; Bartkiene, Elena; Djekic, Ilija; Papageorgiou, Maria; Arias, Leticia G.; Korzeniowska, Malgorzata; Cernelic Bizjak, Masa; Klava, Dace; Ferreira, Vanessa; Damarli, Emel; Ferreira, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 14, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Edible insects: A survey about perceptions regarding possible beneficial health effects and safety concerns among adult citizens from Portugal and Romania
AUTORES: Guine, Raquel P. F.; Florenca, Sofia G.; Costa, Cristina A.; Correia, Paula M. R.; Ferreira, Manuela; Cardoso, Ana P.; Campos, Sofia; Anjos, Ofelia; Bacarea, Vladimir; Bacarea, Anca; Buicu, Gabriela; Szasz, Simona; Martin Hadmas, Roxana; Tarcea, Monica;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: OPEN AGRICULTURE, VOLUME: 9, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS CrossRef
4
TÍTULO: Investigation of the Level of Knowledge in Different Countries about Edible Insects: Cluster Segmentation
AUTORES: Guiné, RPF; Florença, SG; Costa, CA; Correia, PMR ; Ferreira, M; Cardoso, AP; Campos, S; Anjos, O; Chuck Hernández, C; Sarić, MM; Djekic, I; Papageorgiou, M; Baro, JMF; Korzeniowska, M; Černelič Bizjak, M; Bartkiene, E; Tarcea, M; Boustani, NM; Klava, D; Damarli, E;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Sustainability (Switzerland), VOLUME: 15, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 4 Handle
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Validation of the Scale Knowledge and Perceptions about Edible Insects through Structural Equation Modelling
AUTORES: Guiné, RPF; Duarte, J; Chuck Hernández, C; Boustani, NM; Djekic, I; Bartkiene, E; Sarić, MM; Papageorgiou, M; Korzeniowska, M; Combarros Fuertes, P; Černelič Bizjak, M; Martin Hadmas, R; Straumite, E; Damarli, E; Florença, SG; Ferreira, M; Costa, CA; Correia, PMR; Cardoso, AP; Campos, S; Anjos, O; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Sustainability (Switzerland), VOLUME: 15, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 4 Handle
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Food Knowledge for Better Nutrition and Health: A Study among University Students in Portugal
AUTORES: Guiné, RPF; Florença, SG; Aparício, MG; Cardoso, AP; Ferreira, M;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Healthcare (Switzerland), VOLUME: 11, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: RESILIENCE OF CHILDREN AND ADOLESCENTS: PERCEPTION OF PARENTS; [RESILIÊNCIA DAS CRIANÇAS E ADOLESCENTES: PERCEÇÃO DOS PAIS]; [RESILIENCIA DE LOS NIÑOS Y ADOLESCENTES: PERCEPCIÓN DE LOS PADRES]
AUTORES: Manuela Ferreira; Graça Aparício; Ernestina Silva; Sofia Campos; João Duarte; Odete Amaral;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Millenium: Journal of Education, Technologies, and Health, VOLUME: 2, NÚMERO: Especial 5
INDEXADO EM: Scopus
9
TÍTULO: Perceptions towards healthy diet of the Portuguese according to area of work or studies
AUTORES: Ferrão, AC; Correia, P; Ferreira, M; Guiné, RPF;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Zdravstveno Varstvo, VOLUME: 58, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 5 Handle
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: The motivations that define eating patterns in some Mediterranean countries
AUTORES: Guiné, R ; Ferrão, AC; Ferreira, M; Correia, P; Cardoso, AP; Duarte, J; Rumbak, I; Shehata, AM; Vittadini, E; Papageorgiou, M;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Nutrition and Food Science, VOLUME: 49, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 12 Handle
NO MEU: ORCID
Página 1 de 6. Total de resultados: 57.