1
TÍTULO: Screening of the Antioxidant and Enzyme Inhibition Potentials of Portuguese Pimpinella anisum L. Seeds by GC-MS
AUTORES: Vahid Farzaneh; Gominho, J ; Helena Pereira; Isabel S Carvalho;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 34
2
TÍTULO: The effect of microwave pretreatment on some physico-chemical properties and bioactivity of Black cumin seeds' oil  Full Text
AUTORES: Hamid Bakhshabadi; Habib Mirzaei; Alireza Ghodsvali; Seid Mandi Jafari; Aman Mohammad Ziaiifar; Vahid Farzaneh;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 97
INDEXADO EM: WOS
3
TÍTULO: Modeling of the lycopene extraction from tomato pulps  Full Text
AUTORES: Zahra Dolatabadi; Amir Hossien Elhami Rad; Vahid Farzaneh; Seyed Hashem Akhlaghi Feizabad; Seyed Hossein Estiri; Hamid Bakhshabadi;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 190
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: A review of the health benefit potentials of herbal plant infusions and their mechanism of actions  Full Text
AUTORES: Vahid Farzaneh; Isabel S Carvalho ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 65
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
5
TÍTULO: Optimizing the extraction process of sesame seed's oil using response surface method on the industrial scale  Full Text
AUTORES: Mohammad Rostami; Vahid Farzaneh; Abolfazl Boujmehrani; Morteza Mohammadi; Hamid Bakhshabadi;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 58
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef