António João Francisco Baixinho
AuthID: R-000-22M
1
TÃTULO: CO2-Based Encapsulation of Rutin-Rich Extracts from Black Elderberry Waste Using Advanced PGSS Process
AUTORES: Mutavski, Zorana; Vidovic, Senka; Ambrus, Rita; Savikin, Katarina; Baixinho, Joao; Fernandez, Naiara; Nastic, Natasa;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 23
AUTORES: Mutavski, Zorana; Vidovic, Senka; Ambrus, Rita; Savikin, Katarina; Baixinho, Joao; Fernandez, Naiara; Nastic, Natasa;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 23
INDEXADO EM:
Scopus
WOS


2
TÃTULO: Evaluation of Microwave-Assisted Extraction as a Potential Green Technology for the Isolation of Bioactive Compounds from Saffron (Crocus sativus L.) Floral By-Products
AUTORES: Cerda Bernad, Debora; Baixinho, Joao P.; Fernandez, Naiara; Jose Frutos, Maria;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 15
AUTORES: Cerda Bernad, Debora; Baixinho, Joao P.; Fernandez, Naiara; Jose Frutos, Maria;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 15
INDEXADO EM:
Scopus
WOS


3
TÃTULO: EDUCATIONAL POLICIES IN PORTUGAL: GOVERNANCE, LOCAL CONTEXT AND HYBRIDITY Full Text
AUTORES: Antonio Francisco Baixinho;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: ECCOS-REVISTA CIENTIFICA, NÚMERO: 42
AUTORES: Antonio Francisco Baixinho;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: ECCOS-REVISTA CIENTIFICA, NÚMERO: 42
INDEXADO EM:
WOS
