1
TÍTULO: Improvement of the stability of the alcohol dehydrogenase from baker's yeast using polymers and salts for alcohol determination in beverages
AUTORES: Gattas, EAL; Ribeiro, MHL; Peres, MFS;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Journal of Food, Agriculture and Environment, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus
2
TÍTULO: Optimal Conditions for Biomass and Recombinant Glycerol Kinase Production Using the Yeast Pichia pastoris  Full Text
AUTORES: Raquel Aizemberg; Werner D M Terrazas; Suzana Ferreira Dias ; Sandro R Valentini; Edwil A L Gattas;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: International Congress on Bioprocesses in Food Industries (ICBF-2010) in FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 49, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Stimulation of polygalacturonase production in an immobilized system by Aspergillus sp.: effect of pectin and glucose  Full Text
AUTORES: Edwil A L Gattas; Marcia R Bueno; Maria H L Ribeiro ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 229, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: Stimulation of polygalacturonase production in an immobilized system by Aspergillus sp.: effect of pectin and glucose  Full Text
AUTORES: Edwil A L Gattás; Marcia R Bueno; Maria H L Ribeiro;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: Eur Food Res Technol - European Food Research and Technology, VOLUME: 229, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: CrossRef