Michal Kurec
AuthID: R-006-R1P
1
TÃTULO: Optimisation of Lab-Scale Continuous Alcohol-Free Beer Production
AUTORES: Radek Lehnert; Pavel Novak; Filipe Macieira; Michal Kurec; Jose A Teixeira ; Tomas Branyik;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES, VOLUME: 27, NÚMERO: 4
AUTORES: Radek Lehnert; Pavel Novak; Filipe Macieira; Michal Kurec; Jose A Teixeira ; Tomas Branyik;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES, VOLUME: 27, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Flow Cytometry for Age Assessment of a Yeast Population and its Application in Beer Fermentations
AUTORES: Michal Kurec; Martin Baszczynski; Radek Lehnert; Andre Mota; Jose A Teixeira ; Tomas Branyik;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING, VOLUME: 115, NÚMERO: 3
AUTORES: Michal Kurec; Martin Baszczynski; Radek Lehnert; Andre Mota; Jose A Teixeira ; Tomas Branyik;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING, VOLUME: 115, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Effect of Oxygen Supply on Flavor Formation During Continuous Alcohol-free Beer Production: A Model Study
AUTORES: Radek Lehnert; Michal Kurec; Tomas Branyik; Jose A Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS, VOLUME: 66, NÚMERO: 4
AUTORES: Radek Lehnert; Michal Kurec; Tomas Branyik; Jose A Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS, VOLUME: 66, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS