1
TÍTULO: Quorum sensing in food spoilage and natural-based strategies for its inhibition
AUTORES: Machado, I; Silva, LR; Giaouris, ED; Melo, LF ; Simoes, M;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 127
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 77
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Pseudomonas fluorescens tolerance to benzyldimethyldodecyl ammonium chloride: Altered phenotype and cross-resistance  Full Text
AUTORES: Sousa Silva, M; Simoes, M; Melo, L ; Machado, I;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: JOURNAL OF GLOBAL ANTIMICROBIAL RESISTANCE, VOLUME: 15
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Control of flow-generated biofilms with surfactants : evidence of resistance and recovery
AUTORES: M. Simões; Lúcia C Simões; Idalina Machado; Maria O Pereira; Maria J Vieira;
PUBLICAÇÃO: 2006
INDEXADO EM: Handle
NO MEU: ORCID