T. Cserhati
AuthID: R-006-RXR
1
TÃTULO: The use of spectral mapping for the study of the enzyme production of the edible mushroom Pleurotus ostreatus
AUTORES: Morais, H; Forgacs, E; Cserhati, T;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: ACTA ALIMENTARIA, VOLUME: 34, NÚMERO: 2
AUTORES: Morais, H; Forgacs, E; Cserhati, T;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: ACTA ALIMENTARIA, VOLUME: 34, NÚMERO: 2
2
TÃTULO: Enzyme production of the edible mushroom pleorotus ostreatus in shaken cultures completed with agro-industrial wastes Full Text
AUTORES: Morais, H; Forgacs, E; Cserhati, T;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: Engineering in Life Sciences, VOLUME: 5, NÚMERO: 2
AUTORES: Morais, H; Forgacs, E; Cserhati, T;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: Engineering in Life Sciences, VOLUME: 5, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
3
TÃTULO: Enzyme production of Pleurotus ostreatus evaluated by the three-way principal component analysis Full Text
AUTORES: Morais, H; Ramos, C; Forgacs, E; Jakab, A; Cserhati, T;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: ENGINEERING IN LIFE SCIENCES, VOLUME: 4, NÚMERO: 2
AUTORES: Morais, H; Ramos, C; Forgacs, E; Jakab, A; Cserhati, T;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: ENGINEERING IN LIFE SCIENCES, VOLUME: 4, NÚMERO: 2
4
TÃTULO: Effect of tributylphenyltetraethoxylate on enzyme production of Pleurotus ostreatus Full Text
AUTORES: Ramos, C; Morais, H; Forgacs, E; Cserhati, T;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: APPLIED BIOCHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 110, NÚMERO: 1
AUTORES: Ramos, C; Morais, H; Forgacs, E; Cserhati, T;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: APPLIED BIOCHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 110, NÚMERO: 1
5
TÃTULO: Comparison of principal analysis and the Tucker3 model - A case study. A Case Study Full Text
AUTORES: Morais, H; Ramos, C; Forgacs, E; Jakab, A; Cserhati, T; Oliviera, J; Illes, T; Illes, Z;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: QSAR & COMBINATORIAL SCIENCE, VOLUME: 22, NÚMERO: 4
AUTORES: Morais, H; Ramos, C; Forgacs, E; Jakab, A; Cserhati, T; Oliviera, J; Illes, T; Illes, Z;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: QSAR & COMBINATORIAL SCIENCE, VOLUME: 22, NÚMERO: 4
6
TÃTULO: Effect of ascorbic acid on the stability of beta-carotene and capsanthin in paprika (Capsicum annuum) powder Full Text
AUTORES: Morais, H; Rodrigues, P; Ramos, C; Forgacs, E; Cserhati, T; Oliveira, J;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: NAHRUNG-FOOD, VOLUME: 46, NÚMERO: 5
AUTORES: Morais, H; Rodrigues, P; Ramos, C; Forgacs, E; Cserhati, T; Oliveira, J;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: NAHRUNG-FOOD, VOLUME: 46, NÚMERO: 5
7
TÃTULO: Liquid chromatographic and electrophoretic characterisation of extracellular beta-glucosidase of Pleurotus ostreatus grown in organic waste Full Text
AUTORES: Morais, H; Ramos, C; Matos, N; Forgacs, E; Cserhati, T; Almeida, V; Oliveira, J; Darwish, Y; Illes, Z;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: 2nd International Symposium on Separations in the Biosciences in JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY B-ANALYTICAL TECHNOLOGIES IN THE BIOMEDICAL AND LIFE SCIENCES, VOLUME: 770, NÚMERO: 1-2
AUTORES: Morais, H; Ramos, C; Matos, N; Forgacs, E; Cserhati, T; Almeida, V; Oliveira, J; Darwish, Y; Illes, Z;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: 2nd International Symposium on Separations in the Biosciences in JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY B-ANALYTICAL TECHNOLOGIES IN THE BIOMEDICAL AND LIFE SCIENCES, VOLUME: 770, NÚMERO: 1-2
8
TÃTULO: Influence of storage conditions on the stability of monomeric anthocyanins studied by reversed-phase high-performance liquid chromatography Full Text
AUTORES: Morais, H; Ramos, C; Forgacs, E; Cserhati, T; Oliviera, J;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: 2nd International Symposium on Separations in the Biosciences in JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY B-ANALYTICAL TECHNOLOGIES IN THE BIOMEDICAL AND LIFE SCIENCES, VOLUME: 770, NÚMERO: 1-2
AUTORES: Morais, H; Ramos, C; Forgacs, E; Cserhati, T; Oliviera, J;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: 2nd International Symposium on Separations in the Biosciences in JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY B-ANALYTICAL TECHNOLOGIES IN THE BIOMEDICAL AND LIFE SCIENCES, VOLUME: 770, NÚMERO: 1-2
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TÃTULO: Note. Effect of blanching and frozen storage on the stability of beta-carotene and capsanthin in red pepper (Capsicum annuum) fruit
AUTORES: Morais, H; Rodrigues, P; Ramos, C; Almeida, V; Forgacs, E; Cserhati, T; Oliveira, JS;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
AUTORES: Morais, H; Rodrigues, P; Ramos, C; Almeida, V; Forgacs, E; Cserhati, T; Oliveira, JS;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS CrossRef
10
TÃTULO: Using spectrophotometry and spectral mapping technique for the study of the production of manganese-dependent and manganese-independent peroxidases by Pleurotus ostreatus Full Text
AUTORES: Morais, H; Ramos, C; Forgacs, E; Cserhati, T; Oliviera, J;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: JOURNAL OF BIOCHEMICAL AND BIOPHYSICAL METHODS, VOLUME: 50, NÚMERO: 2-3
AUTORES: Morais, H; Ramos, C; Forgacs, E; Cserhati, T; Oliviera, J;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: JOURNAL OF BIOCHEMICAL AND BIOPHYSICAL METHODS, VOLUME: 50, NÚMERO: 2-3