Joana do Passo Carneiro Azevedo
AuthID: R-000-P59
1
TÃTULO: New Report of Cyanobacteria and Cyanotoxins in El Pañe Reservoir: A Threat for Water Quality in High-Andean Sources from PERU Full Text
AUTORES: Uro, Victor Hugo Rodriguez; Azevedo, Joana; Araújo, Maria João; Silva, Raquel; Bedoya, Jurgen; Paredes, Betty; Ranilla, Cesar; Vasconcelos, Vitor ; Campos, Alexandre ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TOXINS, VOLUME: 16, NÚMERO: 9
AUTORES: Uro, Victor Hugo Rodriguez; Azevedo, Joana; Araújo, Maria João; Silva, Raquel; Bedoya, Jurgen; Paredes, Betty; Ranilla, Cesar; Vasconcelos, Vitor ; Campos, Alexandre ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TOXINS, VOLUME: 16, NÚMERO: 9
2
TÃTULO: Toxic and non-toxic cyanobacterial biomass as a resource for sustainable agriculture: A lettuce cultivation experiment Full Text
AUTORES: Massa, Anabella; Santos, Erica; Martins, Diogo; Azevedo, Joana; Reimao, Mariana; Almeida, Agostinho ; Azevedo, Rui; Pinto, Edgar; Vasconcelos, Vitor; Campos, Alexandre; Freitas, Marisa;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ENVIRONMENTAL RESEARCH, VOLUME: 262
AUTORES: Massa, Anabella; Santos, Erica; Martins, Diogo; Azevedo, Joana; Reimao, Mariana; Almeida, Agostinho ; Azevedo, Rui; Pinto, Edgar; Vasconcelos, Vitor; Campos, Alexandre; Freitas, Marisa;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ENVIRONMENTAL RESEARCH, VOLUME: 262
3
TÃTULO: Interaction between salivary proteins and cork phenolic compounds able to migrate to wine model solutions Full Text
AUTORES: Azevedo, J; Jesus, M; Brandao, E ; Soares, S ; Oliveira, J ; Lopes, P; Mateus, N ; de Freitas, V ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 367
AUTORES: Azevedo, J; Jesus, M; Brandao, E ; Soares, S ; Oliveira, J ; Lopes, P; Mateus, N ; de Freitas, V ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 367
4
TÃTULO: Cork, a Natural Choice to Wine?
AUTORES: Azevedo, Joana; Lopes, Paulo; Mateus, Nuno ; de Freitas, Victor ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 17
AUTORES: Azevedo, Joana; Lopes, Paulo; Mateus, Nuno ; de Freitas, Victor ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 17
5
TÃTULO: Assessment of Constructed Wetlands' Potential for the Removal of Cyanobacteria and Microcystins (MC-LR) Full Text
AUTORES: Guna Bavithra; Joana Azevedo; Flivio Oliveira; Joao Morais; Edgar Pinto; Isabel M P L V O Ferreira ; Vitor Vasconcelos ; Alexandre Campos ; Marisa Almeida ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: WATER, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
AUTORES: Guna Bavithra; Joana Azevedo; Flivio Oliveira; Joao Morais; Edgar Pinto; Isabel M P L V O Ferreira ; Vitor Vasconcelos ; Alexandre Campos ; Marisa Almeida ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: WATER, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
6
TÃTULO: Physiological and Metabolic Responses of Marine Mussels Exposed to Toxic Cyanobacteria Microcystis aeruginosa and Chrysosporum ovalisporum Full Text
AUTORES: Flavio Oliveira; Leticia Diez Quijada; Maria V Turkina; Joao Morais; Aldo Barreiro Felpeto ; Joana Azevedo; Angeles Jos; Ana M Camean; Vitor Vasconcelos ; Jose Carlos Martins; Alexandre Campos ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: TOXINS, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
AUTORES: Flavio Oliveira; Leticia Diez Quijada; Maria V Turkina; Joao Morais; Aldo Barreiro Felpeto ; Joana Azevedo; Angeles Jos; Ana M Camean; Vitor Vasconcelos ; Jose Carlos Martins; Alexandre Campos ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: TOXINS, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
7
TÃTULO: Absence of Cyanotoxins in Llayta, Edible Nostocaceae Colonies from the Andes Highlands Full Text
AUTORES: Alexandra Galetovic; Joana Azevedo; Raquel Castelo Branco; Flavio Oliveira; Benito Gomez Silva; Vitor Vasconcelos ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: TOXINS, VOLUME: 12, NÚMERO: 6
AUTORES: Alexandra Galetovic; Joana Azevedo; Raquel Castelo Branco; Flavio Oliveira; Benito Gomez Silva; Vitor Vasconcelos ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: TOXINS, VOLUME: 12, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: WOS
8
TÃTULO: Polyphenolic Characterization of Nebbiolo Red Wines and Their Interaction with Salivary Proteins
AUTORES: Azevedo, J; Brandao, E ; Soares, S ; Oliveira, J ; Lopes, P; Mateus, N ; de Freitas, V ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOODS, VOLUME: 9, NÚMERO: 12
AUTORES: Azevedo, J; Brandao, E ; Soares, S ; Oliveira, J ; Lopes, P; Mateus, N ; de Freitas, V ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOODS, VOLUME: 9, NÚMERO: 12
9
TÃTULO: Analysis of the Use of Cylindrospermopsin and/or Microcystin-Contaminated Water in the Growth, Mineral Content, and Contamination of Spinacia oleracea and Lactuca sativa Full Text
AUTORES: Llana Ruiz Cabello, M; Jos, A; Camean, A; Oliveira, F; Barreiro, A ; Machado, J ; Azevedo, J; Pinto, E; Almeida, A ; Campos, A ; Vasconcelos, V ; Freitas, M;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: TOXINS, VOLUME: 11, NÚMERO: 11
AUTORES: Llana Ruiz Cabello, M; Jos, A; Camean, A; Oliveira, F; Barreiro, A ; Machado, J ; Azevedo, J; Pinto, E; Almeida, A ; Campos, A ; Vasconcelos, V ; Freitas, M;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: TOXINS, VOLUME: 11, NÚMERO: 11
10
TÃTULO: First Detection of Microcystin-LR in the Amazon River at the Drinking Water Treatment Plant of the Municipality of Macapa, Brazil Full Text
AUTORES: Elane C. Oliveira; Raquel Castelo Branco; Luis Silva; Natalina Silva; Joana Azevedo; Vitor Vasconcelos ; Silvia Faustino; Alan Cunha;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: TOXINS, VOLUME: 11, NÚMERO: 11
AUTORES: Elane C. Oliveira; Raquel Castelo Branco; Luis Silva; Natalina Silva; Joana Azevedo; Vitor Vasconcelos ; Silvia Faustino; Alan Cunha;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: TOXINS, VOLUME: 11, NÚMERO: 11