V. Fievez
AuthID: R-006-XY7
1
TÃTULO: Factors affecting odd- and branched-chain fatty acids in milk: A review Full Text
AUTORES: Vlaeminck, B; Fievez, V; Cabrita, ARJ ; Fonseca, AJM ; Dewhurst, RJ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 131, NÚMERO: 3-4
AUTORES: Vlaeminck, B; Fievez, V; Cabrita, ARJ ; Fonseca, AJM ; Dewhurst, RJ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 131, NÚMERO: 3-4
2
TÃTULO: Use of odd and branched-chain fatty acids in rumen contents and milk as a potential microbial marker
AUTORES: Vlaeminck, B; Dufour, C; van Vuuren, AM; Cabrita, ARJ ; Dewhurst, RJ; Demeyer, D; Fievez, V;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, VOLUME: 88, NÚMERO: 3
AUTORES: Vlaeminck, B; Dufour, C; van Vuuren, AM; Cabrita, ARJ ; Dewhurst, RJ; Demeyer, D; Fievez, V;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, VOLUME: 88, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS