Cláudia Sofia Afonso Alves Martinho
AuthID: R-000-PF7
1
TÃTULO: The effect of drying on undervalued brown and red seaweed species: Bioactivity alterations Full Text
AUTORES: Diana R Julião ; Cláudia Afonso; Ana Gomes‐Bispo; Narcisa M Bandarra; Carlos Cardoso;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Phycological Research, VOLUME: 69, NÚMERO: 4
AUTORES: Diana R Julião ; Cláudia Afonso; Ana Gomes‐Bispo; Narcisa M Bandarra; Carlos Cardoso;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Phycological Research, VOLUME: 69, NÚMERO: 4
2
TÃTULO: Elemental composition of four farmed fish produced in Portugal Full Text
AUTORES: Helena M Lourenço; Cláudia Afonso; Patrícia Anacleto; Maria F Martins; Maria L Nunes; Ana R Lino;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: International Journal of Food Sciences and Nutrition - Int J Food Sci Nutr, VOLUME: 63, NÚMERO: 7
AUTORES: Helena M Lourenço; Cláudia Afonso; Patrícia Anacleto; Maria F Martins; Maria L Nunes; Ana R Lino;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: International Journal of Food Sciences and Nutrition - Int J Food Sci Nutr, VOLUME: 63, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: CrossRef
3
TÃTULO: Levels of Toxic Metals in Canned Seafood Full Text
AUTORES: Helena M Lourenço; Cláudia Afonso; Fernanda F Martins; Ana Rosa Lino; Leonor L Nunes;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: Journal of Aquatic Food Product Technology, VOLUME: 13, NÚMERO: 3
AUTORES: Helena M Lourenço; Cláudia Afonso; Fernanda F Martins; Ana Rosa Lino; Leonor L Nunes;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: Journal of Aquatic Food Product Technology, VOLUME: 13, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: CrossRef