Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Maria Leonor Martins Braz de Almeida Nunes
AuthID:
R-002-9VY
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (125)
Note (2)
Review (2)
Editorial Material (2)
Book Chapter (1)
Article in Press (1)
Year Start - End:
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 133
1
TÃTULO:
Changes of Enzymes Activity and Protein Profiles Caused by High-Pressure Processing in Sea Bass (Dicentrarchus labrax) Fillets
Full Text
AUTORES:
Barbara Teixeira
;
Liliana Fidalgo
;
Rogerio Mendes
;
Goncalo Costa
;
Carlos Cordeiro
;
Antonio Marques
;
Jorge Alexandre Saraiva
;
Maria Leonor Nunes
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
61,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
18
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Chemical composition and antibacterial and antioxidant properties of commercial essential oils
Full Text
AUTORES:
Barbara Teixeira
;
Antonio Marques
;
Cristina Ramos
;
Nuno R Neng
;
Jose M F Nogueira
;
Jorge Alexandre Saraiva
;
Maria Leonor Nunes
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS,
VOLUME:
43,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
144
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Chemical composition and bioactivity of different oregano (Origanum vulgare) extracts and essential oil. Composition and bioactivity of oregano products
Full Text
AUTORES:
Barbara Teixeira
;
Antonio Marques
;
Cristina Ramos
; Carmo Serrano; Olivia Matos;
Nuno R Neng
;
Jose M F Nogueira
;
Jorge Alexandre Saraiva
;
Maria Leonor Nunes
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
93,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
64
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Effects of High-Pressure Processing on the Quality of Sea Bass (Dicentrarchus labrax) Fillets During Refrigerated Storage
AUTORES:
Teixeira, B
; Marques, A; Mendes, R;
Goncalves, A
; Fidalgo, L; Oliveira, M;
Saraiva, JA
;
Nunes, ML
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
Food and Bioprocess Technology
INDEXADO EM:
Scopus
5
TÃTULO:
Evaluation of hazards and benefits associated with the consumption of six fish species from the Portuguese coast
Full Text
AUTORES:
Afonso, C
;
Cardoso, C
;
Lourenco, HM
;
Anacleto, P
;
Bandarra, NM
;
Carvalho, ML
;
Castro, M
;
Nunes, ML
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS,
VOLUME:
32,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
From fish chemical characterisation to the benefit-risk assessment - Part A
Full Text
AUTORES:
Claudia Afonso
;
Helena Maria Lourenco
; Carlos Cardoso;
Narcisa Maria Bandarra
;
Maria Luisa Carvalho
;
Matilde Castro
;
Maria Leonor Nunes
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
137,
NÚMERO:
1-4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Hake proteins edible films incorporated with essential oils: Physical, mechanical, antioxidant and antibacterial properties
Full Text
AUTORES:
Pires, C
; Ramos, C;
Teixeira, B
; Batista, I;
Nunes, ML
;
Marques, A
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD HYDROCOLLOIDS,
VOLUME:
30,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Microbiological composition of native and exotic clams from Tagus estuary: Effect of season and environmental parameters
Full Text
AUTORES:
Patricia Anacleto
;
Sonia Pedro
;
Maria Leonor Nunes
;
Rui Rosa
;
Antonio Marques
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
MARINE POLLUTION BULLETIN,
VOLUME:
74,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Microbiological responses to depuration and transport of native and exotic clams at optimal and stressful temperatures
Full Text
AUTORES:
Patricia Anacleto
;
Ana Luisa Maulvault
;
Milena Chaguri
;
Sonia Pedro
;
Maria Leonor Nunes
;
Rui Rosa
;
Antonio Marques
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
36,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Physiological responses to depuration and transport of native and exotic clams at different temperatures
Full Text
AUTORES:
Patricia Anacleto
;
Ana Luisa Maulvault
;
Sara Barrento
;
Rogerio Mendes
;
Maria Leonor Nunes
;
Rui Rosa
;
Antonio Marques
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
AQUACULTURE,
VOLUME:
408
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 14. Total de resultados: 133.
<<
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service