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TÍTULO: Chemical composition and bioactivity of different oregano (Origanum vulgare) extracts and essential oil. Composition and bioactivity of oregano products  Full Text
AUTORES: Barbara Teixeira; Antonio Marques; Cristina Ramos; Carmo Serrano; Olivia Matos; Nuno R Neng ; Jose M F Nogueira ; Jorge Alexandre Saraiva ; Maria Leonor Nunes ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 93, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 64
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TÍTULO: Effects of High-Pressure Processing on the Quality of Sea Bass (Dicentrarchus labrax) Fillets During Refrigerated Storage
AUTORES: Teixeira, B; Marques, A; Mendes, R; Goncalves, A ; Fidalgo, L; Oliveira, M; Saraiva, JA ; Nunes, ML ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Food and Bioprocess Technology
INDEXADO EM: Scopus
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TÍTULO: Evaluation of hazards and benefits associated with the consumption of six fish species from the Portuguese coast  Full Text
AUTORES: Afonso, C; Cardoso, C; Lourenco, HM; Anacleto, P; Bandarra, NM; Carvalho, ML ; Castro, M; Nunes, ML ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 32, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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TÍTULO: From fish chemical characterisation to the benefit-risk assessment - Part A  Full Text
AUTORES: Claudia Afonso; Helena Maria Lourenco; Carlos Cardoso; Narcisa Maria Bandarra; Maria Luisa Carvalho ; Matilde Castro ; Maria Leonor Nunes ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 137, NÚMERO: 1-4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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TÍTULO: Hake proteins edible films incorporated with essential oils: Physical, mechanical, antioxidant and antibacterial properties  Full Text
AUTORES: Pires, C; Ramos, C; Teixeira, B; Batista, I; Nunes, ML ; Marques, A;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 30, NÚMERO: 1
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