Gianpiero Pataro
AuthID: R-007-1PW
1
TÃTULO: Potential of fruit seeds: Exploring bioactives and ensuring food safety for sustainable management of food waste
AUTORES: Mateus, Ana Rita Soares; Barros, Silvia Cruz; Cortegoso, Sandra Marino; Sendon, Raquel; Barbosa Pereira, Letricia; Khwaldia, Khaoula; Pataro, Gianpiero; Ferrari, Giovanna; Breniaux, Marion; Ghidossi, Remy; Pena, Angelina; Sanches Silva, Ana;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY-X, VOLUME: 23
AUTORES: Mateus, Ana Rita Soares; Barros, Silvia Cruz; Cortegoso, Sandra Marino; Sendon, Raquel; Barbosa Pereira, Letricia; Khwaldia, Khaoula; Pataro, Gianpiero; Ferrari, Giovanna; Breniaux, Marion; Ghidossi, Remy; Pena, Angelina; Sanches Silva, Ana;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY-X, VOLUME: 23
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Quantification of metal release from stainless steel electrodes during conventional and pulsed ohmic heating. Full Text
AUTORES: Gianpiero Pataro; Giuseppe M J Barca; Ricardo N Pereira; Antonio A Vicente; Jose A Teixeira; Giovanna Ferrari;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 21
AUTORES: Gianpiero Pataro; Giuseppe M J Barca; Ricardo N Pereira; Antonio A Vicente; Jose A Teixeira; Giovanna Ferrari;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 21