Juan C. Contreras Esquivel
AuthID: R-007-3G6
1
TÃTULO: Fructooligosaccharides production from agro-wastes as alternative low-cost source Full Text
AUTORES: Orlando de la Rosa; Adriana C Carolina Flores Gallegos; Diana Muniz Marquez; Clarisse Nobre; Juan C Contreras Esquivel; Cristobal N Aguilar;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 91
AUTORES: Orlando de la Rosa; Adriana C Carolina Flores Gallegos; Diana Muniz Marquez; Clarisse Nobre; Juan C Contreras Esquivel; Cristobal N Aguilar;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 91
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Biotechnological production and application of fructooligosaccharides Full Text
AUTORES: Dulce A Flores Maltos; Solange I Mussatto; Juan C Contreras Esquivel; Raul Rodriguez Herrera; Jose A Teixeira; Cristobal N Aguilar;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: CRITICAL REVIEWS IN BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 36, NÚMERO: 2
AUTORES: Dulce A Flores Maltos; Solange I Mussatto; Juan C Contreras Esquivel; Raul Rodriguez Herrera; Jose A Teixeira; Cristobal N Aguilar;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: CRITICAL REVIEWS IN BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 36, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Influence of thermal effect on sugars composition of Mexican Agave syrup Full Text
AUTORES: Diana B Muniz Marquez; Juan C Contreras; Raul Rodriguez; Solange I Mussatto; Jorge E Wong Paz; Jose A Teixeira; Cristobal N Aguilar;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CYTA-JOURNAL OF FOOD, VOLUME: 13, NÚMERO: 4
AUTORES: Diana B Muniz Marquez; Juan C Contreras; Raul Rodriguez; Solange I Mussatto; Jorge E Wong Paz; Jose A Teixeira; Cristobal N Aguilar;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CYTA-JOURNAL OF FOOD, VOLUME: 13, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Influence of thermal effect on sugars composition of Mexican Agave syrup Full Text
AUTORES: Diana B Muñiz-Márquez; Juan C Contreras; Raúl Rodríguez; Solange I Mussatto; Jorge E Wong-Paz; José A Teixeira; Cristóbal N Aguilar;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CyTA - Journal of Food
AUTORES: Diana B Muñiz-Márquez; Juan C Contreras; Raúl Rodríguez; Solange I Mussatto; Jorge E Wong-Paz; José A Teixeira; Cristóbal N Aguilar;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CyTA - Journal of Food
INDEXADO EM: CrossRef
5
TÃTULO: Pectinase production from lemon peel pomace as support and carbon source in solid-state fermentation column-tray bioreactor Full Text
AUTORES: Hector A Ruiz; Rosa M Rodriguez Jasso; Raul Rodriguez; Juan C Contreras Esquivel; Cristobal N Aguilar;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: BIOCHEMICAL ENGINEERING JOURNAL, VOLUME: 65
AUTORES: Hector A Ruiz; Rosa M Rodriguez Jasso; Raul Rodriguez; Juan C Contreras Esquivel; Cristobal N Aguilar;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: BIOCHEMICAL ENGINEERING JOURNAL, VOLUME: 65
6
TÃTULO: Exploitation of agro industrial wastes as immobilization carrier for solid-state fermentation Full Text
AUTORES: Maria C Orzua; Solange I Mussatto ; Juan C Contreras Esquivel; Raul Rodriguez; Heliodoro de la Garza; Jose A Teixeira ; Cristobal N Aguilar;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 30, NÚMERO: 1
AUTORES: Maria C Orzua; Solange I Mussatto ; Juan C Contreras Esquivel; Raul Rodriguez; Heliodoro de la Garza; Jose A Teixeira ; Cristobal N Aguilar;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 30, NÚMERO: 1