1
TÍTULO: Screening of autochthonous lactic acid bacteria strains from artisanal soft cheese: probiotic characteristics and prebiotic metabolism
AUTORES: Ruiz Moyano, S; Gonçalves dos Santos, MTP; Galván, AI; Merchán, AV; González, E; Córdoba, MDG; Benito, MJ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: LWT, VOLUME: 114
INDEXADO EM: Scopus
2
TÍTULO: Screening of autochthonous lactic acid bacteria strains from artisanal soft cheese: probiotic characteristics and prebiotic metabolism
AUTORES: Santiago Ruiz Moyanoa; Maria Teresa P G Goncalves dos Santos; Ana I Galvan; Almudena V Merchan; Elena Gonzalez; Maria D de Guia Cordoba; Maria J Jose Benito;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 114
INDEXADO EM: WOS
3
TÍTULO: Root system of Quercus suber L. seedlings in response to herbaceous competition and different watering and fertilisation regimes  Full Text
AUTORES: Elena Cubera; Gerardo Moreno; Alejandro Solla; Manuel Madeira ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: AGROFORESTRY SYSTEMS, VOLUME: 85, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Influence of Quercus ilex trees on herbaceous production and nutrient concentrations in southern Portugal  Full Text
AUTORES: Elena Cubera; Jorge Manuel Nunes; Manuel Madeira ; Luiz Gazarini ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF PLANT NUTRITION AND SOIL SCIENCE, VOLUME: 172, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS