Ana Isabel Mimoso Tomás Coelho Anastácio
AuthID: R-000-QT1
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TÃTULO: Accumulation of fatty acids in purslane grown in hydroponic salt stress conditions Full Text
AUTORES: Ana Anastacio; Isabel S Carvalho ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION, VOLUME: 64, NÚMERO: 2
AUTORES: Ana Anastacio; Isabel S Carvalho ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION, VOLUME: 64, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Spotlight on PGI Sweet Potato from Europe: Study of Plant Part, Time and Solvent Effects on Antioxidant Activity. European PGI Sweet Potatoes: Antioxidant Activity Full Text
AUTORES: Ana Anastácio; Isabel S Carvalho;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Journal of Food Biochemistry
AUTORES: Ana Anastácio; Isabel S Carvalho;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Journal of Food Biochemistry
INDEXADO EM: CrossRef
3
TÃTULO: Antioxidant and Free Radical Scavenging Activities of Different Plant Parts from Two Erica Species. Erica Infusions: Sources of Natural Antioxidants Full Text
AUTORES: Ricardo Nunes; Ana Anastacio; Isabel S Carvalho ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF FOOD QUALITY, VOLUME: 35, NÚMERO: 5
AUTORES: Ricardo Nunes; Ana Anastacio; Isabel S Carvalho ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF FOOD QUALITY, VOLUME: 35, NÚMERO: 5