Claudia Helena Nunes Henriques
AuthID: R-000-QTC
1
TÃTULO: Hospitality Employers and Employees? Perceptions Regarding Covid-19 Support Measures: The Case of the Algarve Region (Portugal)
AUTORES: Cláudia Henriques; Carvalho, Fatima Lampreia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF TOURISM SUSTAINABILITY AND WELL-BEING, VOLUME: 11, NÚMERO: 1
AUTORES: Cláudia Henriques; Carvalho, Fatima Lampreia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF TOURISM SUSTAINABILITY AND WELL-BEING, VOLUME: 11, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS
NO MEU: ORCID
2
TÃTULO: Heterotopia e turismo: a Amazônia entre o paraíso e o inferno
AUTORES: Cláudia Henriques;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Boletim do Museu Paraense Emílio Goeldi. Ciências Humanas, VOLUME: 18, NÚMERO: 1
AUTORES: Cláudia Henriques;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Boletim do Museu Paraense Emílio Goeldi. Ciências Humanas, VOLUME: 18, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: PORTUGUESE TOURISM – SUSTAINABLE PLANNING: AN OVERVIEW
AUTORES: Júlio Mendes; Cláudia Henriques;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Folia Turistica, VOLUME: 61
AUTORES: Júlio Mendes; Cláudia Henriques;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Folia Turistica, VOLUME: 61
4
TÃTULO: Fado Houses of Lisbon: Between Authenticity and Touristification
AUTORES: Cláudia Henriques; Silva, JA; Santos, MD;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ROSA DOS VENTOS-TURISMO E HOSPITALIDADE, VOLUME: 13, NÚMERO: 2
AUTORES: Cláudia Henriques; Silva, JA; Santos, MD;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ROSA DOS VENTOS-TURISMO E HOSPITALIDADE, VOLUME: 13, NÚMERO: 2
5
TÃTULO: Interconnections between the cultural and creative industries and tourism: challenges in four Ibero-American capital cities
AUTORES: Cláudia Henriques; Elias, SR;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF CULTURE TOURISM AND HOSPITALITY RESEARCH, VOLUME: 16, NÚMERO: 1
AUTORES: Cláudia Henriques; Elias, SR;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF CULTURE TOURISM AND HOSPITALITY RESEARCH, VOLUME: 16, NÚMERO: 1
6
TÃTULO: Promoting Sustainability through Regional Food and Wine Pairing Full Text
AUTORES: Serra, M; Antonio, N; Cláudia Henriques; Carlos M. Afonso ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 13, NÚMERO: 24
AUTORES: Serra, M; Antonio, N; Cláudia Henriques; Carlos M. Afonso ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 13, NÚMERO: 24
7
TÃTULO: Gastronomia e vinhos: contributos para o desenvolvimento sustentável do turismo Estudos de Caso - Brasil e Portugal
AUTORES: Pedro de Alcântara Bittencourt César; Cláudia Henriques; Lurdes Varela; Miriam Santos; Vania Beatriz Merlotti Herédia;
PUBLICAÇÃO: 2020
AUTORES: Pedro de Alcântara Bittencourt César; Cláudia Henriques; Lurdes Varela; Miriam Santos; Vania Beatriz Merlotti Herédia;
PUBLICAÇÃO: 2020