Mohamed Kamaleldin Abdel Galeil Salah
AuthID: R-000-V93
1
TÃTULO: Inhomogeneous distribution of fat enhances the perception of fat-related sensory attributes in gelled foods Full Text
AUTORES: Ana Carolina Mosca; Joao Almeida Rocha; Guido Sala; Fred van de Velde; Markus Stieger;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 27, NÚMERO: 2
AUTORES: Ana Carolina Mosca; Joao Almeida Rocha; Guido Sala; Fred van de Velde; Markus Stieger;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 27, NÚMERO: 2
2
TÃTULO: Crustal structure beneath the Lower Tagus Valley, southwestern Iberia using joint analysis of teleseismic receiver functions and surface-wave dispersion. Crustal structure beneath Lower Tagus Valley Full Text
AUTORES: Mohamed K Salah; Chang, SJ; Fonseca, JFBD ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: GEOPHYSICAL JOURNAL INTERNATIONAL, VOLUME: 184, NÚMERO: 2
AUTORES: Mohamed K Salah; Chang, SJ; Fonseca, JFBD ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: GEOPHYSICAL JOURNAL INTERNATIONAL, VOLUME: 184, NÚMERO: 2