Marcos André Pinheiro Taveira Monteiro
AuthID: R-000-VC0
1
TÃTULO: European marketable grain legume seeds: Further insight into phenolic compounds profiles Full Text
AUTORES: Sara C Q Magalhaes; Marcos Taveira; Ana R J Cabrita ; Antonio J M Fonseca ; Patricia Valentao ; Paula B Andrade ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 215
AUTORES: Sara C Q Magalhaes; Marcos Taveira; Ana R J Cabrita ; Antonio J M Fonseca ; Patricia Valentao ; Paula B Andrade ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 215
2
TÃTULO: Fatty acids from edible sea hares: anti-inflammatory capacity in LPS-stimulated RAW 264.7 cells involves iNOS modulation
AUTORES: Renato B. Pereira ; Taveira, M; Valentao, P ; Sousa, C; Andrade, PB ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: RSC ADVANCES, VOLUME: 5, NÚMERO: 12
AUTORES: Renato B. Pereira ; Taveira, M; Valentao, P ; Sousa, C; Andrade, PB ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: RSC ADVANCES, VOLUME: 5, NÚMERO: 12
3
TÃTULO: Groundwater from Private Drinking Water Wells: Imminent Public Health Issue
AUTORES: Sousa, A; Taveira, M; Silva, L;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: WATER RESOURCES, VOLUME: 42, NÚMERO: 4
AUTORES: Sousa, A; Taveira, M; Silva, L;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: WATER RESOURCES, VOLUME: 42, NÚMERO: 4
4
TÃTULO: Digestive Gland from Aplysia depilans Gmelin: Leads for Inflammation Treatment Full Text
AUTORES: Andreia P Oliveira; Alexandre Lobo da Cunha; Marcos Taveira; Marta Ferreira; Patricia Valentao ; Paula B Andrade ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 20, NÚMERO: 9
AUTORES: Andreia P Oliveira; Alexandre Lobo da Cunha; Marcos Taveira; Marta Ferreira; Patricia Valentao ; Paula B Andrade ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 20, NÚMERO: 9