2
TÍTULO: Fast determination of bioactive compounds from Lycopersicon esculentum Mill. leaves  Full Text
AUTORES: Marcos Taveira ; Federico Ferreres; Angel Gil Izquierdo; Luisa Oliveira ; Patricia Valentao ; Paula B Andrade ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 135, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Lycopersicon esculentum Seeds: An Industrial Byproduct as an Antimicrobial Agent  Full Text
AUTORES: Marcos Taveira ; Luis R Silva ; Luis A Vale Silva; Eugenia Pinto ; Patricia Valentao ; Federico Ferreres; Paula Guedes De Pinho ; Paula B Andrade ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 58, NÚMERO: 17
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 58
5
TÍTULO: Tomato (Lycopersicon esculentum) Seeds: New Flavonols and Cytotoxic Effect  Full Text
AUTORES: Federico Ferreres; Marcos Taveira ; David M Pereira ; Patricia Valentao ; Paula B Andrade ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 58, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
8
TÍTULO: Evolution of Brassica rapa var. rapa L. volatile composition by HS-SPME and GC/IT-MS  Full Text
AUTORES: Marcos Taveira ; Fatima Fernandes; Paula Guedes de Pinho ; Paula B Andrade ; Jose A Pereira ; Patricia Valentao ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: MICROCHEMICAL JOURNAL, VOLUME: 93, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 43
Página 1 de 2. Total de resultados: 14.