José Gaspar Rangel Pamplona Pizarro Pinto
AuthID: R-000-YW6
1
TÃTULO: Establishing the Catalytic Mechanism of Human Pancreatic alpha-Amylase with QM/MM Methods Full Text
AUTORES: Gaspar P Pinto; Natercia F Bras ; Marta A S Perez; Pedro A Fernandes ; Nino Russo; Maria J Ramos ; Marirosa Toscano;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF CHEMICAL THEORY AND COMPUTATION, VOLUME: 11, NÚMERO: 6
AUTORES: Gaspar P Pinto; Natercia F Bras ; Marta A S Perez; Pedro A Fernandes ; Nino Russo; Maria J Ramos ; Marirosa Toscano;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF CHEMICAL THEORY AND COMPUTATION, VOLUME: 11, NÚMERO: 6
2
TÃTULO: New insights in the catalytic mechanism of tyrosine ammonia-lyase given by QM/MM and QM cluster models Full Text
AUTORES: Gaspar P Pinto; Antonio J M Ribeiro ; Maria J Ramos ; Pedro A Fernandes ; Marirosa Toscano; Nino Russo;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: ARCHIVES OF BIOCHEMISTRY AND BIOPHYSICS, VOLUME: 582
AUTORES: Gaspar P Pinto; Antonio J M Ribeiro ; Maria J Ramos ; Pedro A Fernandes ; Marirosa Toscano; Nino Russo;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: ARCHIVES OF BIOCHEMISTRY AND BIOPHYSICS, VOLUME: 582
3
TÃTULO: Comparative analysis of the performance of commonly available density functionals in the determination of geometrical parameters for copper complexes Full Text
AUTORES: Sérgio F. Sousa ; Gaspar R P Pinto; Antonio J M Ribeiro ; Joao T S Coimbra ; Pedro A Fernandes ; Maria Joao Ramos ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF COMPUTATIONAL CHEMISTRY, VOLUME: 34, NÚMERO: 24
AUTORES: Sérgio F. Sousa ; Gaspar R P Pinto; Antonio J M Ribeiro ; Joao T S Coimbra ; Pedro A Fernandes ; Maria Joao Ramos ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF COMPUTATIONAL CHEMISTRY, VOLUME: 34, NÚMERO: 24
4
TÃTULO: Influence of two fertilization regimens on the amounts of organic acids and phenolic compounds of tronchuda cabbage (Brassica oleracea L. Var. costata DC) Full Text
AUTORES: Sousa, C ; Valentao, P ; Rangel, J; Lopes, G; Pereira, JA ; Ferreres, F; Seabra, RA; Andrade, PB ;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 53, NÚMERO: 23
AUTORES: Sousa, C ; Valentao, P ; Rangel, J; Lopes, G; Pereira, JA ; Ferreres, F; Seabra, RA; Andrade, PB ;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 53, NÚMERO: 23